Menu

Suroviny

+

Príprava

  • Ružičkový kel 1400.0 g
  • vajcia 116.0 g
  • Hladká múka 40.0 g
  • Strúhanka 200.0 g
  • Cesnak 20.0 g
  • Soľ 10.0 g
  • Mletá paprika 2.0 g
  • Celá cibuľa 150.0 g
  • Rama Combi Profi 3,7l 100.0 ml

Zemiaky

  • Zemiaky 1500.0 g
  • Soľ 10.0 g
  • Rasca mletá 1.0 g
  • Petržlenová vňať 10.0 g

Tatárska omáčka


...

Príprava

  1. Príprava

    Očistený a opláchnutý kel rozkrojíme na štvrťky, vložíme do vriacej vody, oblanšírujeme a necháme odkvapkať. Odrežeme hlúb a nakrájame na drobné kúsky alebo pomelieme s cibuľou. Pridáme vajcia, preosiatu múku, mletú papriku, pretlačený cesnak, soľ a strúhanku. Tvoríme šišky (cca 4 ks na porciu) a pomocou tuku upečieme v konvektomate na GN plechu dozlatista. 
  2. Zemiaky

    Prepláchnuté zemiaky prekrájame podľa veľkosti na polovičky alebo štvrtky, vložíme do vriacej vody so soľou a rascou a uvaríme domäkka. Scedené zemiaky pri výdaji posypeme nasekanou vňaťou.
  3. Tatárska omáčka

    Tatársku omáčku zmiešame s jogurtom a prelievame cez kelové šišky.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu