Menu

Suroviny

+

Paprikáš a príloha :


...

Príprava

  1. Paprikáš a príloha :

    Paprikáš: 
    Umyte kuracie srdcia a očistite ich od krvných ciev. Na rozpálenom oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme srdiečka a opečieme ich, aby sa zatiahli. Pridáme mletú papriku a paradajkový pretlak, krátko orestujeme a zalejeme vodou, do ktorej pridáme kurací vývar. Dusíme 30 - 40 minút, kým nezmäknú (v prípade potreby prilejeme horúcu vodu). Ku koncu pridajte nakrájané paradajky a papriky, nechajte všetko prehriať a zjemniť jogurtom. Nakoniec upravíme hustotu bezlepkovou zmesou na zahustenie.
    Príloha: 
    Vložte tarhoňu do horúceho oleja a opečte dozlatista a zalejte vodou. Priveďte do varu. Prikryte pokrievkou a nechajte v konvektomatu kým sa voda úplne nevsiakne pri teplote 120 °C, približne 45 minút. Keď cestoviny zmäknú premiešajte vidličkou s hráškom. Podávajte horúce.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu