Svieži zemiakovo - jablčný šalát

Suroviny
Postup
-
Stredne veľlké zemiaky, uvarené v šupke 2000 g
-
Jablká 300 g
-
Jogurt 100 g
-
Rama Cremefine Profi Fraiche 1l 300 ml
-
Pažítka 10 g
-
Petržlenová vňať 10 g
-
Kôpor 5 g
-
Soľ podľa chuti
-
Cukor podľa chuti
Príprava
-
Postup
- Zemiaky uvaríme a nakrájame na kocky.
- Jablká ošúpene a pokrájame na kocky. Pridáme Rama Cremefine Fraiche, jogurt, soľ a cukor podľa chuti. Potom pridáme nasekanú petržlenovú vňať a kôpor. Na záver jemne premiešame. Necháme aspoň hodinu odležať a pred servírovaním posypeme nasekanou pažítkou.