Menu

Suroviny

+

Príprava

  • Tortilla 10.0 kusy
  • Biela ryba 800.0 g
  • Repkový olej 100.0 g
  • Biela kapusta 500.0 g
  • vajcia 5.0 ks
  • Uhorky (čerstvé) 400.0 g
  • Paradajky 400.0 g
  • Ľadový šalát 400.0 g
  • Červená cibuľa 200.0 g
  • Syr 200.0 g

Cesnakový dip


...

Príprava

  1. Príprava

    Rybie prsty osmažíme, zeleninu nakrájame na prúžky, uvarené vajíčko na plátky a syr nastrúhame. Tortilly potrieme cesnakovou omáčkou, pridáme nakrájanú zeleninu, rybie prsty a posypeme syrom. Zabalíme - prehneme okraje a zarolujeme. Zapečieme v rozohriatom konvektomate na 180 ° C po dobu 4 minút.  
  2. Cesnakový dip

  3. Tip

    Podávajte prekrojené a napríklad doplnené navyše o zeleninové hranolky.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu