Menu

Suroviny

+

Plnka

  • Quinoa, uvarená podľa návodu 150.0 g
  • Tuniak, konzerva 300.0 g
  • Biela fazuľa, konzerva 300.0 g
  • Červená cibuľa 80.0 g
  • Uhorka hadovka 140.0 g
  • Paradajky 250.0 g
  • Citrón (šťava) 20.0 g
  • Olivový olej 40.0 ml
  • Čerstvá mäta 20.0 g

Dresing do wrapu

Tortily

  • Rukola 50.0 g
  • Tortillabezlepková 300.0 g

Pre väčšiu chrumkavosť použite viac listového šalátu, napríklad ľadového alebo rímskeho.Wrap môžete pokrájaný podávať ako finger food alebo v celku v papierovom obrúsku ako street food.

...

Príprava

  1. Plnka

    • Zmiešajte uvarenú a vychladnutú quinou sfazuľou, tuniakom, rezančekmi červenej cibule, nakrájanými prúžkami uhorky a nakrájanými paradajkami.
    • Ochuťte citrónovou šťavou, olivovým olejom a nasekanými mätovými lístkami.
  2. Dresing do wrapu

    • Zmiešajte majonézu s krémovým balzamikom.
  3. Tortily

    • Placky potrite balzamikovou majonézou, do jednej tretiny navŕšte náplň z tuniaka, položte rukolové listy a wrap pevne zatočte.
  4. Podávanie

    • Wrap podávajte prekrojený, doplnený zeleným šalátom, ovocím alebo napr. šalátom Waldorf (recept nájdete na UFS webe).
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu