Tuniakový wrap (bezlepkový)
Pre väčšiu chrumkavosť použite viac listového šalátu, napríklad ľadového alebo rímskeho.Wrap môžete pokrájaný podávať ako finger food alebo v celku v papierovom obrúsku ako street food.
/main-header.jpg)
Suroviny
Tuniakový wrap (bezlepkový)
−
+
€0.0
Plnka
Quinoa, uvarená podľa návodu
/g
150.0 g
0%
Tuniak, konzerva
/g
300.0 g
0%
Biela fazuľa, konzerva
/g
300.0 g
0%
Červená cibuľa
/g
80.0 g
0%
Uhorka hadovka
/g
140.0 g
0%
Paradajky
/g
250.0 g
0%
Citrón (šťava)
/g
20.0 g
0%
Olivový olej
/ml
40.0 ml
0%
Čerstvá mäta
/g
20.0 g
0%
Dresing do wrapu
Krémové balzamiko
/g
50.0 g
0%
Tortily
Rukola
/g
50.0 g
0%
Tortillabezlepková
/g
300.0 g
0%
/
Plnka
-
Quinoa, uvarená podľa návodu 150.0 g
-
Tuniak, konzerva 300.0 g
-
Biela fazuľa, konzerva 300.0 g
-
Červená cibuľa 80.0 g
-
Uhorka hadovka 140.0 g
-
Paradajky 250.0 g
-
Citrón (šťava) 20.0 g
-
Olivový olej 40.0 ml
-
Čerstvá mäta 20.0 g
Dresing do wrapu
-
Krémové balzamiko 50.0 g
Tortily
-
Rukola 50.0 g
-
Tortillabezlepková 300.0 g
Príprava
-
Plnka
- Zmiešajte uvarenú a vychladnutú quinou sfazuľou, tuniakom, rezančekmi červenej cibule, nakrájanými prúžkami uhorky a nakrájanými paradajkami.
- Ochuťte citrónovou šťavou, olivovým olejom a nasekanými mätovými lístkami.
-
Dresing do wrapu
- Zmiešajte majonézu s krémovým balzamikom.
-
Tortily
- Placky potrite balzamikovou majonézou, do jednej tretiny navŕšte náplň z tuniaka, položte rukolové listy a wrap pevne zatočte.
-
Podávanie
- Wrap podávajte prekrojený, doplnený zeleným šalátom, ovocím alebo napr. šalátom Waldorf (recept nájdete na UFS webe).