+

Postup

  • Rímsky šalát 700 g
  • Konzervovaný cícer 800 g
  • Olivový olej 50 ml
  • Tofu 500 g
  • Bageta 400 g
  • Hellmann´s Vegánska majonéza 2,5 kg 50 ml
  • Vegánsky parmezán 100 g
  • Morská vločková soľ 10 g
  1. Postup

    Šalát očistite a rozdeľte na menšie časti.Cícer dôkladne preceďte a nálev z cíceru si ponechajte. Tofu nakrájajte na plátky. Bagetu si nakrájajte na kocky a opečte na panvičke. Cícer a tofu jemne opražte na olivovom oleji. Vegánsku majonézu zamiešajte s trochou cíceroveho nálevu, pridajte lyžicu olivového oleja a premiešajte.Konzistencia by sa mala podobať redšej majonézovej omáčke. Zmiešajte všetky šalátové prísady a jemne nalejte pripravenú omáčku. Posypte vločkami soli a nastrúhaným vegánskym parmezánom.
  2. Tip

    Ak nemáte vegánsky parmezán, môžete posypať šalát najemno posekanými mandľami, ktoré zmiešate s vločkami morskej soli.