Menu

Suroviny

+

Na dresink:

Na šalát:

Oplatka:

  • Voda 140.0 ml
  • Olej 50.0 ml
  • Múka 20.0 g
  • Červené pesto 5.0 g

Máme pre vás exkluzívny recept na vyladený vegánsky šalát s pravou francúzskou oplátkou! Vaši hostia si túto pochúťku zamiluj

...

Príprava

  1. Na dresink:

    • Dôkladne zmiešajte vodu, citrónovú šťavu, ocot, med, pažítku, cesnak, soľ a čierne korenie.
    • Celú zmes prelejte do misky, pridajte Primerbu a za stáleho šľahania pridajte oba oleje.
    • Nakoniec pridajte horčicu a dôkladne premiešajte.
  2. Na šalát:

    • Hrušky a mrkvu zľahka ugrilujte.
  3. Oplatka:

    • Zmiešajte vodu, olej, múku a červené pesto. Do horúcej suchej teflónovej panvice nalejte malé množstvo pripravenej zmesi a pečte, kým sa olej nerozpustí.
    • Jemne vyberte z panvice tenkou špachtľou.
  4. Servírovanie:

    • Všetky ingrediencie naaranžujte na tanier.
    • Na vrch položte granátové jablko, pokvapkajte dresingom a ozdobte oblátkou.
    • Prípadne podávajte s krutónmi opečenými s vegánskou mozzarellou zmiešanou so zeleným pestom Primerba.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu