Vlažný karfiolovo – brokolicový šalát s červenou repou
Šaláty sa menia! Trendom sú neobvyklé kombinácie, ktoré zaženú hlad. Tento uspokojí aj vegánov!

Suroviny
Vlažný karfiolovo – brokolicový šalát s červenou repou
−
+
€0.0
Šalát
Karfiol (rôzne farby)
/g
700.0 g
0%
Divoká brokolica
/g
500.0 g
0%
Údené tofu
/g
500.0 g
0%
Olivový olej
/ml
60.0 ml
0%
Červená repa
Červená repa s lístkami mladá
/g
500.0 g
0%
Balsamico (môže byť jahodové)
/ml
50.0 ml
0%
Krém
Cícer varený
/g
300.0 g
0%
Pomarančová šťava
/ml
100.0 ml
0%
/
Šalát
-
Karfiol (rôzne farby) 700.0 g
-
Divoká brokolica 500.0 g
-
Údené tofu 500.0 g
-
Olivový olej 60.0 ml
Červená repa
-
Červená repa s lístkami mladá 500.0 g
-
Balsamico (môže byť jahodové) 50.0 ml
Krém
-
Cícer varený 300.0 g
-
Pomarančová šťava 100.0 ml
Príprava
-
Šalát
Ružičky brokolice a biely karfiol nakrájaný na plátky orestujeme na olivovom oleji.Údené tofu nakrájame na plátky a tiež orestujeme.Farebné karfiolové ružičky nakrájame na tenké plátky
apoužijeme ako ozdobu. -
Červená repa
Červenú repu olúpeme (lístky si odložíme na servírovanie). Repu vložíme do vákuovacieho sáčku, pridáme balsamico a zavákuujeme. Necháme odležať 5 hodín. Potom ju nakrájame na tenké plátky. -
Krém
Cícer zmiešame s pomarančovým džúsom a zeleninovým bujónom a rozmixujeme ho do hladkého pyré. Pridáme Hellmann´s Vegánsku majonézua domixujeme do krému.