Menu

Suroviny

+

Šošovica

Servírovanie

  • Pažítka 20.0 g

Príprava

  1. Šošovica

    • Šošovicu namočte, odstavte na niekoľko hodín a uvarte s pridaním zeleninového bujónu.
    • Vodu z uvarenej šošovice ponechajte na neskoršie podlievanie.
    • Cibuľu a cesnak nakrájajte na kocky a spolu so šampiňónmi orestujte na olivovom oleji.
    • Dochuťte sójovou omáčkou a soľou.
    • Opečené zložky spojte so šošovicou, premiešajte, mierne podlejte a duste domäkka. Konzistenciu môžete potom upraviť zápražkou.
    • Nakoniec pridajte papriku nakrájanú na kocky a dochuťte.
  2. Servírovanie

    • Podávajte s pažítkou, prípadne s kyslou smotanou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu