Suroviny

+

Metóda

  • Očistený zázvor 700.0 g
  • Citrón 700.0 ml
  • Cukor 500.0 g
  • Voda 500.0 ml

Príprava

  1. Metóda

    • Očistite a nakrájajte zázvor, nakrájajte citróny.
    • Do vriacej vody pridajte cukor, zázvor a citrón. Povarte na miernom ohni, kým nevznikne požadovaná štruktúra.

    Do pohárov nalejte zmes zázvorovo-citrónovej marmelády bez varenia. Naplnené poháre marmeládou vložte do teplovzdušnej rurya nastavte teplotu na 130 ° C.Akonáhle teplota dosiahne 130 ° C, nechajte marmeládu pasterizovať 20 minút.Ako skontrolovať, či je textúra marmelády správna? Naberte na čajovú lyžičku horúcu marmeládu, dajte ju na tanierik, kým vychladne. Takto uvidíte, či je textúra správna.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu