Nižšie uvádzame niekoľko tipov na novinky, ktoré môžete zaviesť, aby bola vaša ponuka zaujímavejšia a pritiahla viac hostí, ktorí chcú vyskúšať niečo nové.

Food truck s burgermi

Ak je váš food truck vybavený grilovacou doskou, je pravdepodobné, že burgery už máte v ponuke. Ľahký spôsob, ako menu oživiť, je trochu sa s burgermi pohrať. Kde hľadať inšpiráciu?

  1. Medzinárodná kuchyňa. Japonské burgery s omáčkou teriyaki a zeleninovou tempurou, mexické s vyprážanou fazuľou, salsou a guacamole, grécke so syrom feta a olivami Kalamata — existuje toľko rôznych kuchýň a každá z nich vás môže inšpirovať k tvorbe  nových jedál vo vašom mobilnom občerstvení.
  2. Slovenská kuchyňa. Domáce pokrmy v inej podobe? Prečo nie! Ponúknite burger s bravčovou  kotletou alebo fašírkami obalenými v strúhanke a podávaný s tatárskou omáčkou Hellmann’s.
  3. Farby. Žemle rôznych farieb — čierne, zelené alebo ružové — už prenikli aj do sveta burgrov. A čo napríklad rôznofarebné dresingy? Stačí len zmiešať tradičnú majonézu Hellmann’s s prírodnými farbivami a korením a vaše jedlo dostane úplne nový rozmer.
  4. Ročné obdobie. Vytvorte jarný burger so špargľou, mladými listami cvikly a Hellmann´s omáčkou na kebab, letný burger s grilovaným baklažánom a cuketou, alebo jesenný burger so sušenými paradajkami a Hellmann´s BBQ omáčkou. 

Food truck s grilovanými sendvičmi

Ak máte ve svojom food trucku gril, môžete ponúkať aj grilované sendviče a chlebové placky ako  grécku pitu, arménský lavaš, talianske panini, mexické burritos alebo quesadilly, či všeobecne obľúbené wrapy.

Skúste na grile pripraviť sendviče z tradičného pšeničného a žitného chleba s rascou posypané nakrájanými kúskami miestnych údenín a syrov. Podávajte ich najlepšie s klasickou tatárskou omáčkou Hellmann’s, ktorá je plná drobných kúskov zeleniny. Je k dispozícii v dvoch variantoch: v praktickom jednoporciovom sáčku alebo v ekonomickom balení s vyšším objemom litrov, z ktorého môžete omáčku servírovať priamo na tanier.

Food truck s grilovaným mäsom

Ak vo vašom food trucku vládne grilované mäso, vyskúšajte nové prílohy a dresingy, ktoré vaše menu ozvláštnia. Tu je niekoľko tých dobre známých alternatív:

  1. Zemiakové hranolky — namiesto nich ponúkajte batátové hranolky, zemiakové špirály, klinky alebo krokety.
  2. Šalát — namiesto neho zvoľte grilovanú sezónnu zeleninu alebo kukuricu.
  3. Dresingy — vyberte si vysoko kvalitné dresingy Hellmann’s v štýlových fľašiach. Nechajte zákazníkov, aby si vybrali svoju obľúbenú príchuť a nadávkovali si ju priamo na tanier, čím si vy ušetríte drahocenný čas.