Americký Hamburger
Americké hamburgery sú už osvedčenou klasikou. Dnes kuchári po celom svete vytvárajú svoje vlastné odvážne interpretácie a nadchýnajú svojich hostí výnimočnou chuťou mäsa, ktoré kombinujú s rôznymi druhmi syra, zeleniny a originálnych omáčok.

Suroviny
Americký Hamburger
−
+
€0.0
Príprava Hamburgerov
Platký kyslých uhoriek
/g
20.0 g
0%
Paradajky
/g
250.0 g
0%
Burgrové žemle
/g
900.0 g
0%
Hovädzie hamburgery
/g
2000.0 g
0%
Plátky syru Cheddar
/g
200.0 g
0%
Ľadový šalát
/g
150.0 g
0%
Platký kyslých uhoriek
/g
20.0 g
0%
Paradajky
/g
250.0 g
0%
Burgrové žemle
/g
900.0 g
0%
Plátky syru Cheddar
/g
200.0 g
0%
Ľadový šalát
/g
150.0 g
0%
Hovädzie hamburgery
/g
2000.0 g
0%
/
Príprava Hamburgerov
-
Platký kyslých uhoriek 20.0 g
-
Paradajky 250.0 g
-
Burgrové žemle 900.0 g
-
Hovädzie hamburgery 2000.0 g
-
Plátky syru Cheddar 200.0 g
-
Ľadový šalát 150.0 g
-
Platký kyslých uhoriek 20.0 g
-
Paradajky 250.0 g
-
Burgrové žemle 900.0 g
-
Plátky syru Cheddar 200.0 g
-
Ľadový šalát 150.0 g
-
Hovädzie hamburgery 2000.0 g
Príprava
-
Príprava Hamburgerov
- Žemle opečieme na grile.
- Pripravené hovädzie hamburgery opečieme tak, aby boli šťavnaté.
- Pri pečení hamburgeru na neho ukladáme syr, aby sa roztopil.
- Zložíme hamburger. Spodnú žemľu potrieme majonézou, na ňu uložíme 2 hamburgery sroztopeným syrom, list šalátu, plátky paradajok a kyslé uhorky. Prikryjeme vrchnou polkou opečenej žemle.