Menu

Suroviny

+

Príprava Hamburgerov

  • Hellmann's DECORATIVE Majonéza 3l 400.0 g
  • Platký kyslých uhoriek 20.0 g
  • Paradajky 250.0 g
  • Burgrové žemle 900.0 g
  • Hovädzie hamburgery 2000.0 g
  • Plátky syru Cheddar 200.0 g
  • Ľadový šalát 150.0 g
  • Hellmann's DECORATIVE Majonéza 3l 400.0 g
  • Platký kyslých uhoriek 20.0 g
  • Paradajky 250.0 g
  • Burgrové žemle 900.0 g
  • Plátky syru Cheddar 200.0 g
  • Ľadový šalát 150.0 g
  • Hovädzie hamburgery 2000.0 g

Americké hamburgery sú už osvedčenou klasikou. Dnes kuchári po celom svete vytvárajú svoje vlastné odvážne interpretácie a nadchýnajú svojich hostí výnimočnou chuťou mäsa, ktoré kombinujú s rôznymi druhmi syra, zeleniny a originálnych omáčok.

...

Príprava

  1. Príprava Hamburgerov

    • Žemle opečieme na grile.
    • Pripravené hovädzie hamburgery opečieme tak, aby boli šťavnaté.
    • Pri pečení hamburgeru na neho ukladáme syr, aby sa roztopil.
    • Zložíme hamburger. Spodnú žemľu potrieme majonézou, na ňu uložíme 2 hamburgery sroztopeným syrom, list šalátu, plátky paradajok a kyslé uhorky. Prikryjeme vrchnou polkou opečenej žemle.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu