Americký Hamburger
Americké hamburgery sú už osvedčenou klasikou. Dnes kuchári po celom svete vytvárajú svoje vlastné odvážne interpretácie a nadchýnajú svojich hostí výnimočnou chuťou mäsa, ktoré kombinujú s rôznymi druhmi syra, zeleniny a originálnych omáčok.

Suroviny
Príprava Hamburgerov
-
Platký kyslých uhoriek 20 g
-
Paradajkynakrájané na plátky 250 g
Príprava
-
Príprava Hamburgerov
- Žemle opečieme na grile.
- Pripravené hovädzie hamburgery opečieme tak, aby boli šťavnaté.
- Pri pečení hamburgeru na neho ukladáme syr, aby sa roztopil.
- Zložíme hamburger. Spodnú žemľu potrieme majonézou, na ňu uložíme 2 hamburgery sroztopeným syrom, list šalátu, plátky paradajok a kyslé uhorky. Prikryjeme vrchnou polkou opečenej žemle.