Menu

Suroviny

+

POLIEVKA :


...

Príprava

  1. POLIEVKA :

    • Na rozpálenom oleji orestujte cesnak a zázvor, pridajte nakrájané kuracie mäso, zalejte vodou a pridajte kurací vývar.
    • Priveďte do varu, znížte teplotu, pridajte Pak Choy nakrájané na väčšie kúsky a varte 10 minút.
    • Ázijské rezance vložte do utierky a zabaľte do rolky. Rozlomte ich na menšie kúsky tak, že ich pretiahnete cez okraj stola. Rozlomené rezance vložte do vriacej vody a varte 16 minút, potom ich sceďte.
  2. SERVÍROVANIE :

    • Na tanier dajte teplé ázijské rezance, zalejte polievkou s kuracím mäsom a Pak Choy a ozdobte sójovými klíčkami.
    • Môžete podávať aj s čerstvým koriandrom a plátkom limetky.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu