+

Mäso

Nakladaná zelenina

Servírovanie

  1. Mäso

    Pripravíme si pastu zmiešaním zelenej thajskej karí pasty, zázvorového pyré, cesnakového pyré, kokosového mlieka, koriandru, citrónovej trávy, limetkovej šťavy a čili. Bravčové pliecko natrieme pastou a prikryjeme papierom na pečenie a fóliou, aby sme ju udržali úplne zakrytú. Pečieme pri 120 °C počas doby 4 hodín, alebo kým sa mäso začne rozpadať. Po upečení mäso natrháme a spojíme so vzniknutou šťavou, udržiavame teplé.
  2. Nakladaná zelenina

    Čili papričky nakrájame na jemné kocky. Podrvené koriandrové semená pomaly restujeme na panvici, pokiaľ sa nerozvoňajú. Pridáme ryžový ocot, biely vínny ocot, cukor a badyán. Privedieme do varu a stiahneme z ohňa. Mrkvu, uhorku a redkvičku nakrájame na julienne. Teplý nálev nalejeme na zeleninu a papričky a necháme odležať 24 hodín.
  3. Servírovanie

    Nálev scedíme a odstránime badyán. Potom premiešame zeleninu s koriandrom. Bagetu rozkrojíme napoly a potrieme majonézou. Pridáme teplé trhané mäso so zeleninou, Pikantnú omáčku One hand bottles a Majonézu one hand bottles.