Boloňské špagety
Ingrediencie (10 porcií)

Suroviny
Boloňské špagety
−
+
€0.0
Omáčka
Parmezán
/g
50.0 g
0%
Petržlenová vňať
/g
30.0 g
0%
Knorr Oregano z Turecka 0,15 kg
/g
5.0 g
0%
Knorr hovädzí bujón
/ml
200.0 ml
0%
Suché biele víno
/ml
120.0 ml
0%
Zeleninová zmes (zeler, cibuľa, mrkva)
/g
100.0 g
0%
Mleté hovädzie mäso
/g
600.0 g
0%
Cestoviny
Knorr Špagety 3 kg
/g
800.0 g
0%
/
Omáčka
-
Parmezán 50.0 g
-
Petržlenová vňať 30.0 g
-
Knorr Oregano z Turecka 0,15 kg 5.0 g
-
Knorr hovädzí bujón 200.0 ml
-
Suché biele víno 120.0 ml
-
Zeleninová zmes (zeler, cibuľa, mrkva) 100.0 g
-
Mleté hovädzie mäso 600.0 g
Cestoviny
-
Knorr Špagety 3 kg 800.0 g
Príprava
-
Omáčka
Zeleninovú zmes nastrúhajte najemno a opražte na oleji. Pridajte mleté hovädzie mäso
a taktiež krátko opražte. Pridajte biele suché víno a zredukujte. Potom pridajte Knorr Paradajkovy pretlak, Knorr Tomato pronto, Knorr Hovädzi bujón, nasekanú petržlenovú vňať
a pomaly varte 30 minút. Nakoniec pridajte do omáčky nastrúhaný parmezán a ešte chvíľu prevarte. Podľa potreby dochuťte soľou. -
Cestoviny
Knorr Špagety varte v slanej vode (80 g na porciu). Cestoviny by mali byť al dente. Cestoviny zmiešajte s omáčkou s malým množstvom vody, ktorá zostala po varení cestovín. -
Servírovanie
Posypte čerstvo nastrúhaným parmezánom a pokvapkajte kvalitným olivovým olejom.