+

Omáčka

Cestoviny

  • Soľ
  • Knorr Špagety 3 kg 800 g
  • Olivový olej
  1. Omáčka

    Zeleninovú zmes nastrúhajte najemno a opražte na oleji. Pridajte mleté hovädzie mäso a taktiež krátko opražte. Pridajte biele suché víno a zredukujte. Potom pridajte Knorr Paradajkovy pretlak, Knorr Tomato pronto, Knorr Hovädzi bujón, nasekanú petržlenovú vňať a pomaly varte 30 minút. Nakoniec pridajte do omáčky nastrúhaný parmezán a ešte chvíľu prevarte. Podľa potreby dochuťte soľou.
  2. Cestoviny

    Knorr Špagety varte v slanej vode (80 g na porciu). Cestoviny by mali byť al dente. Cestoviny zmiešajte s omáčkou s malým množstvom vody, ktorá zostala po varení cestovín.
  3. Servírovanie

    Posypte čerstvo nastrúhaným parmezánom a pokvapkajte kvalitným olivovým olejom.