Menu

Suroviny

+

Mäso

Zelenina

Smažená ryža s vajcom a koriandrom

  • Ryža 700.0 g
  • Olej 20.0 ml
  • Jarná cibuľka, zelená časť 40.0 g
  • Koriander, husto nakrájaný 10.0 g
  • Sezamový olej 10.0 ml

Obalené kúsky mäsa krátko osmažte, ale pri veľmi vysokej teplote. Po usmažení tak budú stále chrumkavé.

...

Príprava

  1. Mäso

    • Bravčovú panenskú sviečkovicu nakrájajte na veľmi tenké plátky, ochuťte marinádou na bravčové mäso, obaľte v múke, vovajciach a v strúhanke. Vysmažte na dostatočnom množstve tuku.
  2. Zelenina

    • Zeleninu nakrájajte ľubovoľným spôsobom a osmažte na oleji.
    • Pridajte omáčku Sambal Manis, sezam a chvíľu poduste dovtedy, kým sa zelenina nedostane do stavu al dente.
    • Dochuťte soľou a ukončite varenie.
  3. Smažená ryža s vajcom a koriandrom

    • Ryžu uvarte tak, aby bola sypká.
    • Na horúcej panvici osmažte vajcia. Intenzívne miešajte, pridajte ryžu, nakrájanú jarnú cibuľu, koriander a sezamový olej.
    • Ryžu ochuťte korením.
  4. Servírovanie

    • Bravčovú panenskú sviečkovicu položte na plech na pečenie a preložte zeleninou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu