+

Mäso

Zelenina

Smažená ryža s vajcom a koriandrom

  • Ryža 700 g
  • Olej 20 ml
  • Vajcia 3 ks
  • Jarná cibuľka, zelená časť 40 g
  • Koriander, husto nakrájaný 10 g
  • Sezamový olej 10 ml
  • Soľ na ochutenie
  1. Mäso

    • Bravčovú panenskú sviečkovicu nakrájajte na veľmi tenké plátky, ochuťte marinádou na bravčové mäso, obaľte v múke, vovajciach a v strúhanke. Vysmažte na dostatočnom množstve tuku.
  2. Zelenina

    • Zeleninu nakrájajte ľubovoľným spôsobom a osmažte na oleji.
    • Pridajte omáčku Sambal Manis, sezam a chvíľu poduste dovtedy, kým sa zelenina nedostane do stavu al dente.
    • Dochuťte soľou a ukončite varenie.
  3. Smažená ryža s vajcom a koriandrom

    • Ryžu uvarte tak, aby bola sypká.
    • Na horúcej panvici osmažte vajcia. Intenzívne miešajte, pridajte ryžu, nakrájanú jarnú cibuľu, koriander a sezamový olej.
    • Ryžu ochuťte korením.
  4. Servírovanie

    • Bravčovú panenskú sviečkovicu položte na plech na pečenie a preložte zeleninou.