Suroviny
Bravčové koleno sous-vide na bavorský spôsob | Recept
−
+
€0.72
Mäso
Voda
/l
0.0 ml
0%
Soľ
/g
0.0 g
0%
Cukor
/g
30.0 g
0%
Bravčové koleno
/g
3000.0 g
0%
Marináda
Jalovec
/g
2.0 g
0%
Korenie čierne mleté
/kg
2.0 g
0%
Olej
/g
100.0 g
0%
Cibuľa
/g
200.0 g
0%
Mrkva
/g
300.0 g
0%
Zeler
/g
300.0 g
0%
Pivo
/l
1.5 l
0%
Cesnak
/g
70.0 g
0%
Nové korenie
/kg
8.0 g
0%
Mletá sladká paprika
/g
5.0 g
0%
Rasca mletá
/kg
3.0 g
0%
Zemiakovo-chrenové pyré
Maslo
/g
70.0 g
0%
Strúhaný chren
/g
100.0 g
0%
Cibuľa
/g
90.0 g
0%
Voda
/l
800.0 ml
0%
Smotana na varenie 12 %
/ml
200.0 ml
0%
Servírovanie
Maslo
/g
70.0 g
0%
/
Mäso
-
Voda
-
Soľ
-
Cukor 30.0 g
-
Bravčové koleno 3000.0 g
Marináda
-
Jalovec 2.0 g
-
Korenie čierne mleté 2.0 g
-
Olej 100.0 g
-
Cibuľa 200.0 g
-
Mrkva 300.0 g
-
Zeler 300.0 g
-
Pivo 1.5 l
-
Cesnak 70.0 g
-
Nové korenie 8.0 g
-
Mletá sladká paprika 5.0 g
-
Rasca mletá 3.0 g
Zemiakovo-chrenové pyré
-
Maslo 70.0 g
-
Strúhaný chren 100.0 g
-
Cibuľa 90.0 g
-
Voda 800.0 ml
-
Smotana na varenie 12 % 200.0 ml
Servírovanie
-
Maslo 70.0 g