Menu

Suroviny

+

MÄSO :

  • Voda 3.0 l
  • Zázvor 50.0 g
  • Jarná cibuľka 100.0 g
  • Cesnak 15.0 g
  • Limetkové lístky 2.0 ks
  • Badyán 2.0 ks
  • Ryžový ocot 150.0 ml
  • Mirin 100.0 ml
  • Trstinový cukor 200.0 g
  • Cukor kryštál- alebo med 50.0 g
  • Soľ 50.0 g
  • Bravčový bôčik bez kože 1500.0 g

OMÁČKA - ZELENINA :


...

Príprava

  1. MÄSO :

    • Očistené mäso varte v ochutenej vode so zeleninou, korením, cukrom, soľou, octom a vínom. Varte cca 30 min.
    • Mäso vyberte. Potom mäso dajte do studenej vody.
    • Osušené nakrájajte na kocky veľkosti asi 5 x 5 centimetrov.
    • Sprudka opečte na oleji, opečené mäso sceďte, pridajte Knorr Teriyaki omáčku a nechajte skaramelizovať.
  2. OMÁČKA - ZELENINA :

    • Brokolicu krátko sparte a opečte na oleji, Pak Choi očistite a pozdĺžne rozrežete a tiež opečte na oleji.
    • Kúsky brokolice a Pak Choi zalejte Knorr Teriyaki omáčkou a krátko poduste. 
    • Opečené mäso spolu s brokolicou alebo Pak Choi podávajte s varenou jazmínovou ryžou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu