Bravčový bôčik s teriyaki omáčkou, brokolicou a jazmínovou ryžou

Suroviny
Bravčový bôčik s teriyaki omáčkou, brokolicou a jazmínovou ryžou
−
+
€0.0
MÄSO :
Voda
/l
3.0 l
0%
Zázvor
/g
50.0 g
0%
Jarná cibuľka
/g
100.0 g
0%
Cesnak
/g
15.0 g
0%
Limetkové lístky
/ks
2.0 ks
0%
Badyán
/ks
2.0 ks
0%
Ryžový ocot
/ml
150.0 ml
0%
Mirin
/ml
100.0 ml
0%
Trstinový cukor
/g
200.0 g
0%
Cukor kryštál- alebo med
/g
50.0 g
0%
Soľ
/g
50.0 g
0%
Bravčový bôčik bez kože
/g
1500.0 g
0%
OMÁČKA - ZELENINA :
Jarná cibuľka
/g
100.0 g
0%
Sezamové semienka - pražené
/g
25.0 g
0%
Brokolica
/g
500.0 g
0%
Pak choi
/ks
10.0 ks
0%
/
MÄSO :
-
Voda 3.0 l
-
Zázvor 50.0 g
-
Jarná cibuľka 100.0 g
-
Cesnak 15.0 g
-
Limetkové lístky 2.0 ks
-
Badyán 2.0 ks
-
Ryžový ocot 150.0 ml
-
Mirin 100.0 ml
-
Trstinový cukor 200.0 g
-
Cukor kryštál- alebo med 50.0 g
-
Soľ 50.0 g
-
Bravčový bôčik bez kože 1500.0 g
OMÁČKA - ZELENINA :
-
Jarná cibuľka 100.0 g
-
Sezamové semienka - pražené 25.0 g
-
Brokolica 500.0 g
-
Pak choi 10.0 ks
Príprava
-
MÄSO :
- Očistené mäso varte v ochutenej vode so zeleninou, korením, cukrom, soľou, octom a vínom. Varte cca 30 min.
- Mäso vyberte. Potom mäso dajte do studenej vody.
- Osušené nakrájajte na kocky veľkosti asi 5 x 5 centimetrov.
- Sprudka opečte na oleji, opečené mäso sceďte, pridajte Knorr Teriyaki omáčku a nechajte skaramelizovať.
- Očistené mäso varte v ochutenej vode so zeleninou, korením, cukrom, soľou, octom a vínom. Varte cca 30 min.
-
OMÁČKA - ZELENINA :
- Brokolicu krátko sparte a opečte na oleji, Pak Choi očistite a pozdĺžne rozrežete a tiež opečte na oleji.
- Kúsky brokolice a Pak Choi zalejte Knorr Teriyaki omáčkou a krátko poduste.
- Opečené mäso spolu s brokolicou alebo Pak Choi podávajte s varenou jazmínovou ryžou.
- Brokolicu krátko sparte a opečte na oleji, Pak Choi očistite a pozdĺžne rozrežete a tiež opečte na oleji.