Menu

Suroviny

+

Príprava


Syrové krokety je vhodné servírovať k pivu alebo vínu.

...

Príprava

  1. Príprava

    1. Zmiešajte varené cestoviny so strúhaným syrom, nasekanou pažítkou a nasekaným cesnakom.
    2. V hrnci rozpustite maslo, pridajte múku a zľahka opražte. Pridajte mlieko a zmes premiešajte, pridajte tvaroh, cestoviny a prášok do pečiva. Dochuťte soľou a korením. Zmes zmiešajte a znížte teplotu. Celkové cesto by malo mať lepivú konzistenciu. Cesto dajte do misy a nechajte chladiť počas doby niekoľkých hodín.
    3. Vytvorte krokety a obaľte ich v rozšľahanom vajci a strúhanke. Vyprážajte v oleji pri teplote 170 °C počas doby 4-5 minút.
    4. Podávajte s majonézou Hellmann´s ONE HAND BOTTLES.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu