Cestoviny alla Putanesca
Ingrediencie (10 porcií)

Suroviny
Cestoviny alla Putanesca
−
+
€0.0
Omáčka
Suché červené víno
/ml
80.0 ml
0%
Kapary
/g
70.0 g
0%
Čierne olivy, bez kôstiek
/g
250.0 g
0%
Filety ančovičiek
/g
50.0 g
0%
Olivový olej
/ml
40.0 ml
0%
Cesnak
/g
10.0 g
0%
Korenie čierne mleté
/g
5.0 g
0%
Chilli papričky, čerstvé
/g
5.0 g
0%
Soľ
/g
8.0 g
0%
Cestoviny
Servírovanie
Čerstvá petržlenová vňať
/g
30.0 g
0%
Parmezán
/g
100.0 g
0%
/
Omáčka
-
Suché červené víno 80.0 ml
-
Kapary 70.0 g
-
Čierne olivy, bez kôstiek 250.0 g
-
Filety ančovičiek 50.0 g
-
Olivový olej 40.0 ml
-
Cesnak 10.0 g
-
Korenie čierne mleté 5.0 g
-
Chilli papričky, čerstvé 5.0 g
-
Soľ 8.0 g
Cestoviny
Servírovanie
-
Čerstvá petržlenová vňať 30.0 g
-
Parmezán 100.0 g
Príprava
-
Omáčka
Na oleji nechajte zosklovatieť posekaný cesnak a posekanú čili papričku.Pridajte nakrájané ančovičky a rozmiešajte.Ďalej pridajte Knorr Krájané paradajky, olivy nakrájané na plátky, kapary a víno.Všetko povarte, potom pridajte Knorr Primerba Bazalku , vodu a varte, kým získate príslušnú konzistenciu. -
Cestoviny
Cestoviny uvarte v mierne osolenej vode a sceďte, nepreplachujte ich v studenej vode. -
Servírovanie
Do omáčky pridajte horúce cestoviny, nasekanú petržlenovú vňať, ohrievajte a miešajte, a na záver dochuťte podľa potreby. Cestoviny vložte do hlbokého taniera a posypte hoblinami parmezánu.