+

Omáčka

Cestoviny

Servírovanie

  • Čerstvá petržlenová vňať 30 g
  • Parmezán 100 g
  1. Omáčka

    Na oleji nechajte zosklovatieť posekaný cesnak a posekanú čili papričku.Pridajte nakrájané ančovičky a rozmiešajte.Ďalej pridajte Knorr Krájané paradajky, olivy nakrájané na plátky, kapary a víno.Všetko povarte, potom pridajte Knorr Primerba Bazalku , vodu a varte, kým získate príslušnú konzistenciu.
  2. Cestoviny

    Cestoviny uvarte v mierne osolenej vode a sceďte, nepreplachujte ich v studenej vode.
  3. Servírovanie

    Do omáčky pridajte horúce cestoviny, nasekanú petržlenovú vňať, ohrievajte a miešajte, a na záver dochuťte podľa potreby. Cestoviny vložte do hlbokého taniera a posypte hoblinami parmezánu.