Menu

Suroviny

+

Cestoviny

  • Čínske rezance chow mein 500.0 g

Kurča

  • Kuracie filety 600.0 g
  • Sójová omáčka 40.0 ml
  • Farebné korenie drvené 3.0 g
  • Sezamový olej 20.0 ml

Krevety

  • Krevety 16/20, očistené 600.0 g
  • Olej 30.0 ml

Omeleta

  • Vajcia 120.0 g

Zelenina

Servírovanie

  • Jarná cibuľka, pásiky 50.0 g
  • Arašidy, zľahka opražené 50.0 g

Stir-fry je metóda rýchleho a krátkeho opraženia pri vysokej teplote. V tomto jedle môžete použiť ľubovoľné ingrediencie. Tajomstvom je správna omáčka.

...

Príprava

  1. Cestoviny

    • Cestoviny varte 3 minúty a preceďte.
  2. Kurča

    • Kuracie filety nakrájajte a naložte do marinády zo sójovej omáčky a farebného korenia. Nechajte 1hodinu marinovať.
    • Opečte na sezamovom oleji.
  3. Krevety

    • Krevety opečte na oleji.
  4. Omeleta

    • Upečte omeletu z 5 vajec a nakrájajte ju na kúsky.
  5. Zelenina

    • Na oleji nechajte zosklovatieť šalotku s cesnakom, potom postupne pridávajte mrkvu, zeler, hrášok, cuketu a zázvor.
    • Chvíľu pražte a potom pridajte cestoviny a ďalšie ingrediencie.
    • Všetko premiešajte.
  6. Servírovanie

    • Opražené cestoviny podávajte posypané jarnou cibuľkou a arašidmi.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu