Menu

Suroviny

+

Príprava ružičkového kelu

  • Ružičkový kel 1.2 kg
  • Rastlinný olej 60.0 ml
  • Soľ 8.0 g
  • Čerstvo mleté čierne korenie 3.0 g

Podávanie ružičkového kelu

  • Hellmann's Vegan 2L 480.0 g
  • Soľ 5.0 g

Tento pokrm je vynikajúcim spôsobom, ako do svojho jedálnička zaradiť sezónnu zeleninu a zároveň ponúka výrazný a jedinečný chuťový profil. Výborne sa hodí ako príloha alebo predjedlo.    

...

Príprava

  1. Príprava ružičkového kelu

    10 minút
    • Rúru predhrejte na 200 °C.
    • Spodnú časť ružičkového kelu orežte. Potom každý z nich rozrežte na polovicu zhora nadol.
    • Ružičkový kel premiešajte s rastlinným olejom, soľou a korením. Kapustu rozložte na plech alebo panvicu GN v jednej vrstve reznou stranou nadol.
    Pri orezávaní odstráňte všetky žlté vonkajšie listy ružičkového kelu. 
  2. Podávanie ružičkového kelu

    40 minút
    • Pečte 35 až 40 minút, kým nie sú zvonka chrumkavé a zvnútra mäkké. Občas panvicou zatraste, aby kapusta rovnomerne zhnedla.
    • Vyberte z rúry a posypte soľou.
    • Okamžite podávajte s Hellman's Vegan.  
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu