+

Polievka

Servírovanie

  • Rozmarínový olej 10 ml
  • Morská soľ 5 g
  1. Polievka

    • Cícer namočte a potom uvarte s pridaním Essence hovädzieho bujónu a šafránovej pasty.Odložte časť celých guličiek na dekoráciu taniera.
    • Uvarený cícer spolu s vodou znovu povarte na miernom ohni, po niekoľkých minutách pridajte šalviu a rozmarínovú Primerbu.
    • Všetko umixujte na hladkú hmotu, pokiaľ bude potrebné, prepasírujte cez husté sitko.
    • Na suchej panvici orestujte pancettu nakrájanú na drobné kocky, premiešajte s rozmixovaným cícerom.Konzistencia by mala pripomínať krém, podľa potreby pridajte trochu vody a dochuťte.
  2. Servírovanie

    • Samostatne ohrejte celé guličky cíceru.
    • Na tanier nalejte polievku a pridajte guličky cíceru.
    • Všetko polejte rozmarínovým olejem.
    • Prípadne môžete polievku ozdobiť lístkami šalvie usušenej v morskej soli.