Grilovaná bravčová panenská sviečkovica s bôčikom na smaženej zelenine s omáčkou Béarnaise
Ak chcete, aby bravčová panenská sviečkovica bola jemná a šťavnatá, smažte ju na vysokej teplote a otáčajte každých 5 sekund.

Suroviny
Grilovaná bravčová panenská sviečkovica s bôčikom na smaženej zelenine s omáčkou Béarnaise
−
+
€0.0
Mäso
Bravčová panenská sviečkovica s kosťou a bôčikom (10 steakov)
/g
1600.0 g
0%
Soľ
/g
15.0 g
0%
Olej
/ml
150.0 ml
0%
Zelenina
Mrkva, očistená
/g
1000.0 g
0%
Karfiol, ružičky
/g
600.0 g
0%
Čierna šošovica, varená
/g
500.0 g
0%
Zelená petržlenová vňať
/g
5.0 g
0%
Omáčka béarnaise
Voda
/ml
400.0 ml
0%
Maslo
/g
100.0 g
0%
Šalotka
/g
50.0 g
0%
Vínny ocot
/ml
40.0 ml
0%
Suché biele víno
/ml
200.0 ml
0%
Estragón, čerstvý
/g
5.0 g
0%
/
Mäso
-
Bravčová panenská sviečkovica s kosťou a bôčikom (10 steakov) 1600.0 g
-
Soľ 15.0 g
-
Olej 150.0 ml
Zelenina
-
Mrkva, očistená 1000.0 g
-
Karfiol, ružičky 600.0 g
-
Čierna šošovica, varená 500.0 g
-
Zelená petržlenová vňať 5.0 g
Omáčka béarnaise
-
Voda 400.0 ml
-
Maslo 100.0 g
-
Šalotka 50.0 g
-
Vínny ocot 40.0 ml
-
Suché biele víno 200.0 ml
-
Estragón, čerstvý 5.0 g
Príprava
-
Mäso
- Bravčovú panenskú sviečkovicu dochuťte soľou a grilujte alebo smažte na oleji.
-
Zelenina
- Mrkvu a karfiol smažte na oleji pridajte Knorr Peperona a na záver pridajte grilovanú šošovicu, papriku a petržlen.
-
Omáčka béarnaise
- Roztierajte holandskú omáčku vo vode a varte. Pridajte maslo a ukončite varenie.
- Nakrájajte šalotku na kúsky, zalejte octom a vínom. Duste a zredukujte na 80 ml kvapaliny.
- Preceďte cez sitko, nalejte do omáčky, pridajte estragón a chvíľku povarte.
-
Servírovanie
- Zeleninu, grilované mäso a omáčku Béarnaise dajte na pekáč.