+

Mäso

  • Bravčová panenská sviečkovica s kosťou a bôčikom (10 steakov) 1600 g
  • Soľ na ochutenie
  • Olej na smaženie

Zelenina

Omáčka béarnaise

  1. Mäso

    • Bravčovú panenskú sviečkovicu dochuťte soľou a grilujte alebo smažte na oleji.
  2. Zelenina

    • Mrkvu a karfiol smažte na oleji pridajte Knorr Peperona a na záver pridajte grilovanú šošovicu, papriku a petržlen.
  3. Omáčka béarnaise

    • Roztierajte holandskú omáčku vo vode a varte. Pridajte maslo a ukončite varenie.
    • Nakrájajte šalotku na kúsky, zalejte octom a vínom. Duste a zredukujte na 80 ml kvapaliny.
    • Preceďte cez sitko, nalejte do omáčky, pridajte estragón a chvíľku povarte.
  4. Servírovanie

    • Zeleninu, grilované mäso a omáčku Béarnaise dajte na pekáč.
+