Menu

Suroviny

+

Palacinky

Omáčka Serrano-Avo Mayo

  • Hellmann's Vegan 2L 120.0 g
  • Agávový sirup 15.0 ml
  • Papriky Serrano (bez semienok a nakrájané) 2.0 ks
  • Avokádo 1.0 ks
  • Limetková šťava 1.0 ks
  • Voda 30.0 ml

Calabazita & Pinto Bean Burger je lahodný vegánsky burger, ktorý kombinuje chuť tekvice s fazuľou pinto. Tento recept ponúka zdravú alternatívu k mäsovým hamburgerom.

...

Príprava

  1. Palacinky

    • Himalájsku soľ zmiešajte s nastrúhanou tekvicou v čistej miske a nechajte 10 minút odstáť. Potom tekvicu vyžmýkajte na jemnom sitku, aby ste odstránili čo najviac vody.
    • Fazuľu pinto roztlačte a zmiešajte s ostatnými prísadami na zmes na hamburgery.
    • Hamburgery pripravujte na nepriľnavej panvici na miernom až strednom ohni 5-7 minút z každej strany. (Burgery môžete piecť aj v konvektomate pri 200 °C 12-15 minút, na dokonalé prepečenie použite nepriľnavý materiál.)  
  2. Omáčka Serrano-Avo Mayo

    • Pomocou vysokorýchlostného mixéra mixujte všetky prísady na omáčku 45 sekúnd až 1 minútu. Omáčku dajte do plastovej porciovacej fľaše a vložte ju do chladničky, aby bola pripravená na použitie na hamburgery.  
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu