Menu

Suroviny

+

Guláš

Servírovanie

  • Horká čokoláda 100.0 g
  • Majoránka 3.0 g

S čokoládou môžete zahusťovať všetky omáčky a pridávať ich pred servírovaním

...

Príprava

  1. Guláš

    Nakrájanú cibuľu a rascu opražte na masti. Pridajte paradajkový pretlak a chvíľu miešajte. Pridajte kúsky mäsa, ktoré ste predtým zmiešali s paprikou, korením a so soľou. Potom vlejte polovicu piva, vody a Knorr Essence Hovädzieho bujónu. Duste dovtedy, kým mäso nezmäkne.Vyberte mäso a nechajte ho odstáť. Nalejte druhú polovicu piva, vody a Knorr Essence Hovädzí bujón. Guláš jemne zahustite nastrúhaným zemiakom.Dochuťte cesnakom, Knorr Čiernym korením mletým a soľou. Varte cca 5 minút.
  2. Servírovanie

    Guláš ozdobte kúskami čokolády a majoránu.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu