Hovädzí guláš s plzeňským pivom a horkou čokoládou
S čokoládou môžete zahusťovať všetky omáčky a pridávať ich pred servírovaním

Suroviny
Hovädzí guláš s plzeňským pivom a horkou čokoládou
−
+
€0.0
Guláš
Cibuľa
/g
850.0 g
0%
Masť
/g
50.0 g
0%
Hovädzina
/g
2500.0 g
0%
Plzenské pivo
/ml
1000.0 ml
0%
Voda Na Dusenie
/
0.0
0%
Knorr Professional Essence Hovädzí bujón 1L
/ml
30.0 ml
0%
Cesnak, čerstvý
/g
20.0 g
0%
Zemiaky
/g
100.0 g
0%
Rasca mletá
/g
2.0 g
0%
Korenie čierne mleté
/g
6.0 g
0%
Soľ
/g
15.0 g
0%
Servírovanie
Horká čokoláda
/g
100.0 g
0%
Majoránka
/g
3.0 g
0%
/
Guláš
-
Cibuľa 850.0 g
-
Masť 50.0 g
-
Hovädzina 2500.0 g
-
Plzenské pivo 1000.0 ml
-
Voda Na Dusenie
-
Cesnak, čerstvý 20.0 g
-
Zemiaky 100.0 g
-
Rasca mletá 2.0 g
-
Korenie čierne mleté 6.0 g
-
Soľ 15.0 g
Servírovanie
-
Horká čokoláda 100.0 g
-
Majoránka 3.0 g
Príprava
-
Guláš
Nakrájanú cibuľu a rascu opražte na masti. Pridajte paradajkový pretlak a chvíľu miešajte. Pridajte kúsky mäsa, ktoré ste predtým zmiešali s paprikou, korením a so soľou. Potom vlejte polovicu piva, vody a Knorr Essence Hovädzieho bujónu. Duste dovtedy, kým mäso nezmäkne.Vyberte mäso a nechajte ho odstáť. Nalejte druhú polovicu piva, vody a Knorr Essence Hovädzí bujón. Guláš jemne zahustite nastrúhaným zemiakom.Dochuťte cesnakom, Knorr Čiernym korením mletým a soľou. Varte cca 5 minút. -
Servírovanie
Guláš ozdobte kúskami čokolády a majoránu.