Hovädzí guláš s plzeňským pivom a horkou čokoládou
S čokoládou môžete zahusťovať všetky omáčky a pridávať ich pred servírovaním

Suroviny
Guláš
-
Cibuľa 850 g
-
Masť 50 g
-
Hovädzina 2500 g
-
Plzenské pivo 1000 ml
-
Voda na dusenie
-
Cesnak, čerstvý 20 g
-
Zemiaky 100 g
-
Knorr Paprika sladká zo Španielska 220 g 50 g
-
Soľ 15 g
Servírovanie
-
Horká čokoláda 100 g
Príprava
-
Guláš
Nakrájanú cibuľu a rascu opražte na masti. Pridajte paradajkový pretlak a chvíľu miešajte. Pridajte kúsky mäsa, ktoré ste predtým zmiešali s paprikou, korením a so soľou. Potom vlejte polovicu piva, vody a Knorr Essence Hovädzieho bujónu. Duste dovtedy, kým mäso nezmäkne.Vyberte mäso a nechajte ho odstáť. Nalejte druhú polovicu piva, vody a Knorr Essence Hovädzí bujón. Guláš jemne zahustite nastrúhaným zemiakom.Dochuťte cesnakom, Knorr Čiernym korením mletým a soľou. Varte cca 5 minút. -
Servírovanie
Guláš ozdobte kúskami čokolády a majoránu.