+

Guláš

  • Cibuľa 850.0 g
  • Masť 50.0 g
  • Knorr Paradajkový pretlak 800g 70.0 g
  • Hovädzina 2500.0 g
  • Plzenské pivo 1000.0 ml
  • Voda na dusenie
  • Knorr Professional Essence Hovädzí bujón 1L 30.0 ml
  • Cesnak, čerstvý 20.0 g
  • Zemiaky 100.0 g
  • Knorr Rasca rímska mletá z Indie 200g 2.0 g
  • Knorr Paprika sladká zo Španielska 220 g 50.0 g
  • Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g 6.0 g
  • Soľ 15.0 g

Servírovanie

  • Horká čokoláda 100.0 g
  • Knorr Majoránka z Egypta 0,15 kg 3.0 g
  1. Guláš

    Nakrájanú cibuľu a rascu opražte na masti. Pridajte paradajkový pretlak a chvíľu miešajte. Pridajte kúsky mäsa, ktoré ste predtým zmiešali s paprikou, korením a so soľou. Potom vlejte polovicu piva, vody a Knorr Essence Hovädzieho bujónu. Duste dovtedy, kým mäso nezmäkne.Vyberte mäso a nechajte ho odstáť. Nalejte druhú polovicu piva, vody a Knorr Essence Hovädzí bujón. Guláš jemne zahustite nastrúhaným zemiakom.Dochuťte cesnakom, Knorr Čiernym korením mletým a soľou. Varte cca 5 minút.
  2. Servírovanie

    Guláš ozdobte kúskami čokolády a majoránu.