+

Postup

  • Cibuľa 80.0 g
  • Mrkva 150.0 g
  • Petržlen 150.0 g
  • Pór 70.0 g
  • Celé čierne korenie 0.2 g
  • Knorr Hovädzí bujón 900g 45.0 g
  • Nové korenie 0.2 g
  • Voda 3500.0 ml
  • Petržlenová vňať 10.0 g
  • Hovädzie mäso (chrbát, hruď,pliecko...príp. aj špikové kosti) 800.0 g
  1. Postup

    • Hovädzie mäso opláchnite, naklepte a pokrájajte na väčšie kusy. Vložte do hrnca so studenou vodou, ktorú postupne priveďte do varu. Potom pridajte korenie a zeleninu. Následne prisypte zmes Knorr Hovädzí bujón na zvýraznenie chuti a zakryte. Varte na miernom ohni 2,5 hodiny.V priebehu varenia zbierajte vznikajúcu penu naberačkou, aby vývar zostal čistý. Dochuťte ho Knorr Delikátom. Po uvarení vývar odstavte, následne ho sceďte.

  2. Servírovanie

    • Scedený vývar podávame s kúskami koreňovej zeleniny, pečeňovými knedličkami a čerstvou petržlenovou vňaťou.