+

Marináda

  • Soľ 24 g
  • Jablkový ocot 100 ml
  • Jablková šťava 200 ml
  • Zemiakový škrob 20 g
  • Knorr Professional Marináda na hovädzie 10 g

Mäso

  • Hovädzia roštenka 1.5 kg
  • Med 80 g
  • Cesnak (pretlačený) 30 g
  • Sezamové semiačka
  1. Marináda

    Zmiešajte dohromady všetky zložky a dôkladne premiešajte.
  2. Mäso

    Mäso nakrájajte na dlhé pásiky naprieč vláknami a premiešajte s marinádou. Nechajte odstáť minimálne 2 hodiny. Potom mäso napichajte na namočené špajle.
  3. Glazúra

    Premiešajte všetky zložky okrem sezamu, ktorý je na obalenie, a povarte.
  4. Grilovanie

    Hovädzie mäso ugrilujte, občas potierajte štetcom glazúrou.