Menu

Suroviny

+

Marináda

  • Soľ 24.0 g
  • Jablkový ocot 100.0 ml
  • Jablková šťava 200.0 ml
  • Zemiakový škrob 20.0 g
  • Knorr Professional Marináda na hovädzie 10.0 g

Mäso

  • Hovädzia roštenka 1.5 kg
  • Med 80.0 g
  • Cesnak (pretlačený) 30.0 g
  • Sezamové semiačka 5.0 g

...

Príprava

  1. Marináda

    Zmiešajte dohromady všetky zložky a dôkladne premiešajte.
  2. Mäso

    Mäso nakrájajte na dlhé pásiky naprieč vláknami a premiešajte s marinádou. Nechajte odstáť minimálne 2 hodiny. Potom mäso napichajte na namočené špajle.
  3. Glazúra

    Premiešajte všetky zložky okrem sezamu, ktorý je na obalenie, a povarte.
  4. Grilovanie

    Hovädzie mäso ugrilujte, občas potierajte štetcom glazúrou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu