Menu

Suroviny

+

Hovädzie a omáčka


Hovädzie mäso s omáčkou Ketjap manis a Hoisin obohatí každé ázijské menu vo vašej prevádzke.

...

Príprava

  1. Hovädzie a omáčka

    • Tenké plátky mäsa marinujeme v zmesi zo sójovej omáčky, hovädzieho základu, vína, sezamového oleja a cesnaku aspoň 1 hodinu. Potom obalíme v škrobe a v rozpálenom oleji opekáme plátky asi 3 minúty a potom ich odložíme bokom.
    • Na panvicu vložíme brokolicu a hranolčeky mrkvy, prudko ich opečieme a k zelenine pridáme opečené mäso.
    • Pridáme omáčku z čierneho korenia (omáčka Hoisin neriedená scedeným extraktom z korenia a trocha vody), dochutíme cukrom a sójovou omáčkou a na koniec pridáme sójové klíčky.
    • Servírujte s jazmínovou ryžou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu