Hubový vývar s plneným zverinovým cannelloni

Suroviny
P r í p r ava
-
Čerstvé huby (môžu byť aj mrazené) 500 g
-
Maslo 100 g
-
Čerstvá trebuľka 1 zväzok
-
Cannelloni 10 ks
-
Orez zo zveriny 150 g
-
Bravčový orez 150 g
-
Voda 100 ml
-
Opečené huby
-
Lístky trebuľky
-
Pažítka
Príprava
-
P r í p r ava
Hubový bujón pripravte podľa návodu. Veľké huby nakrájajte na plátky a orestujte na masle. Pomleté mäso pomiešajte so základom pre mleté mäso, dobre premiešajte. Potom pomocou cukrárskeho vrecúška naplňte mletým mäsom jednotlivé rúrky a uvarte vo vode, ktorú ochutíte zmesou z číreho vývaru. Teplú uvarenú cannelloni položte do taniera, doplňte orestovanými plátkami húb a zalejte hubovým vývarom. Môžete dozdobiť bylinkami.