Suroviny

+

Jarné rolky s hovädzím mäsom

Omáčka 1.

Omáčka 2.

Príprava

  1. Jarné rolky s hovädzím mäsom

    • Mäso uvarené alebo opečené doružova (s posilneným hovädzím základom) nakrájame po vychladnutí na tenké plátky.
    • Ryžový papier vložíme na 20 sekúnd do horúcej vody. Keď zmäkne, položíme ho na utierku alebo na rovnú plochu a doprostred poukladáme na rezančeky nakrájané ingrediencie.
    • Doplníme šalátovým listom a zrolujeme (konce uzavrieme).
    • Pred podávaním rolku prepolíme alebo ponecháme vcelku. Doplníme obidve omáčky, ktoré pripravíme zmiešaním jednotlivých surovín.
  2. Omáčka 1.

    • Zmiešame suroviny spolu tak, aby vznikla mierne pikantná omáčka.
  3. Omáčka 2.

    • Všetky suroviny na omáčku spolu dobre premiešame.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu