Jarná rolka s hovädzím mäsom a mangom s výberom dvoch omáčok
Obľúbené jarné rolky netradične s mangom a hovädzím mäsom v spojení s dvomi chutnými omáčkami.

Suroviny
Jarná rolka s hovädzím mäsom a mangom s výberom dvoch omáčok
−
+
€0.0
Jarné rolky s hovädzím mäsom
Sviečková (doružova opečená alebo uvarená)
/g
250.0 g
0%
Knorr Professional Essence Hovädzí bujón 1L
/ml
20.0 ml
0%
Mango (1cm prúžky)
/g
250.0 g
0%
Šalotka
/g
50.0 g
0%
Čerstvý koriander
/g
20.0 g
0%
Čerstvá mäta
/g
15.0 g
0%
Thajská bazalka
/g
15.0 g
0%
Pažítka
/g
5.0 g
0%
Listy šalátov
/g
25.0 g
0%
Ryžový papier
/g
100.0 g
0%
Omáčka 1.
Voda
/ml
70.0 ml
0%
Cesnak
/g
5.0 g
0%
Čerstvé chilli papričky
/g
20.0 g
0%
Omáčka 2.
Šťava z limetky alebo citrónu
/ml
40.0 ml
0%
/
Jarné rolky s hovädzím mäsom
-
Sviečková (doružova opečená alebo uvarená) 250.0 g
-
Mango (1cm prúžky) 250.0 g
-
Šalotka 50.0 g
-
Čerstvý koriander 20.0 g
-
Čerstvá mäta 15.0 g
-
Thajská bazalka 15.0 g
-
Pažítka 5.0 g
-
Listy šalátov 25.0 g
-
Ryžový papier 100.0 g
Omáčka 1.
-
Voda 70.0 ml
-
Cesnak 5.0 g
-
Čerstvé chilli papričky 20.0 g
Omáčka 2.
-
Šťava z limetky alebo citrónu 40.0 ml
Príprava
-
Jarné rolky s hovädzím mäsom
- Mäso uvarené alebo opečené doružova (s posilneným hovädzím základom) nakrájame po vychladnutí na tenké plátky.
- Ryžový papier vložíme na 20 sekúnd do horúcej vody. Keď zmäkne, položíme ho na utierku alebo na rovnú plochu a doprostred poukladáme na rezančeky nakrájané ingrediencie.
- Doplníme šalátovým listom a zrolujeme (konce uzavrieme).
- Pred podávaním rolku prepolíme alebo ponecháme vcelku. Doplníme obidve omáčky, ktoré pripravíme zmiešaním jednotlivých surovín.
-
Omáčka 1.
- Zmiešame suroviny spolu tak, aby vznikla mierne pikantná omáčka.
-
Omáčka 2.
- Všetky suroviny na omáčku spolu dobre premiešame.