+

Omáčka

  • Cibuľa (krúžky) 150 g
  • Arašidy 100 g
  • Karí korenie 8 g
  • Strúhaný zázvor 20 g
  • Kokosové mlieko 400 ml
  • Olej 40 ml
  • Cesnak (plátky) 10 g
  • Citrónová tráva 5 g
  • Smotana na varenie 12 % 600 ml

Zelenina

  1. Omáčka

    • Naoleji orestujte cibuľu, cesnak a orechy, pridajte Karí korenie, citrónovú trávu a zázvor.
    • Potom prilejtesmotana na vareniea kokosové mlieko, varte niekoľko minút na miernom ohni.
  2. Zelenina

    • Pridajte fazuľové struky a cícer, všetko duste niekoľko minút. Dochuťte podľa potreby.
  3. Servírovanie

    • Pri servírovaní môžeme posypať natenko nakrájanými krúžkami chilli papričky.