Menu

Suroviny

+

Omáčka

  • Cibuľa (krúžky) 150.0 g
  • Arašidy 100.0 g
  • Karí korenie 8.0 g
  • Strúhaný zázvor 20.0 g
  • Kokosové mlieko 400.0 ml
  • Olej 40.0 ml
  • Cesnak (plátky) 10.0 g
  • Citrónová tráva 5.0 g
  • Smotana na varenie 12 % 600.0 ml

Zelenina


Krémové kari v spojení so zeleninou je výbornou alternatívou do mäsových pokrmov. Zelené fazuľové lusky by sa nemali dlho variť a cícer pridávame až nakoniec. Obvykle sa podáva s rezancami alebo ryžou.

...

Príprava

  1. Omáčka

    • Naoleji orestujte cibuľu, cesnak a orechy, pridajte Karí korenie, citrónovú trávu a zázvor.
    • Potom prilejtesmotana na vareniea kokosové mlieko, varte niekoľko minút na miernom ohni.
  2. Zelenina

    • Pridajte fazuľové struky a cícer, všetko duste niekoľko minút. Dochuťte podľa potreby.
  3. Servírovanie

    • Pri servírovaní môžeme posypať natenko nakrájanými krúžkami chilli papričky.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu