Karí zo zelených fazuľových strukov s cícerom a kokosovým mliekom
Krémové kari v spojení so zeleninou je výbornou alternatívou do mäsových pokrmov. Zelené fazuľové lusky by sa nemali dlho variť a cícer pridávame až nakoniec. Obvykle sa podáva s rezancami alebo ryžou.

Suroviny
Omáčka
-
Rama Culinesse Profi 0,9l 40 ml
-
Cibuľa (krúžky) 150 g
-
Cesnak stroužky (plátky) 3 ks
-
Arašidy 100 g
-
Karí korenie 8 g
-
Citrónová tráva (drvená) 1 ks
-
Strúhaný zázvor 20 g
-
Rama Cremefine Profi Na varenie 1l 600 ml
-
Kokosové mlieko 400 ml
Zelenina
-
Zelené fazuľové struky (celé rozmrazené) 1.2 kg
-
Cícer v konzerve (bez nálevu) 400 g
Príprava
-
Omáčka
- Na tuku Rama orestujte cibuľu, cesnak a orechy, pridajte Karí korenie, citrónovú trávu a zázvor.
- Potom prilejte Ramu Cremefine 15% a kokosové mlieko, varte niekoľko minút na miernom ohni.
-
Zelenina
- Pridajte fazuľové struky a cícer, všetko duste niekoľko minút. Dochuťte podľa potreby.
-
Servírovanie
- Pri servírovaní môžeme posypať natenko nakrájanými krúžkami chilli papričky.