+

Krém

Servírovanie

  • Chilli 1 ks
  • Rama Cremefine Profi Fraiche 1l 100 ml
  • Mrkva (restované rezančeky julienne) 100 g
  • Čerstvé zelené bylinky 10 g
  1. Krém

    • Dyňu očistite, odstráňte semená a nakrájajte na veľké kocky. Šalotku, mrkvu a cesnak olúpte, nakrájajte a nechajte zosklovatieť vo vyššom hrnci na tuku Rama Culinesse Profi, nakoniec pridajte curry.

    • Vložte nakrájanú dyňu a broskyňu, všetko zalejte polovicou vody a duste pod pokrievkou. Po niekoľkých minútach pridajte zeleninové Essence.

    • Keď bude dyňa mäkká, rozmixujte ju na hladké pyré, pridajte kokosové mlieko, zvyšok vody, šťavu z limetky a prevarte. Potom odstavte z tepla, pridajte nakrájané studené maslo a miešajte, kým sa nerozpustí.

    • Všetko dochuťte podľa potreby.

  2. Servírovanie

    • Na porciu polievky nakvapkajte krém Rama 24%, ozdobte rezančekmi mrkvy a chili papričkou nakrájanou na veľmi malé kúsky.
    • Ozdobte bylinkami, najlepšie čerstvým koriandrom