Menu

Suroviny

+

Polievka:

  • Olivový olej 100.0 ml
  • Chorizo, nakrájané na rezance 60.0 g
  • Celá cibuľa, nakrájaná na kocky 100.0 g
  • Čerstvý cesnak, nasekaný 10.0 g
  • Tekvica hokkaido, bez semienok a nakrájaná na kocky 600.0 g
  • Maslová tekvica, ošúpaná a nakrájaná na kocky 600.0 g
  • Mrkva, ošúpaná, nakrájaná na kocky 120.0 g
  • Červená paprika, ošúpaná, bez semienok a nakrájané na kocky 150.0 g
  • Červené čili papričky , nakrájané na kocky 20.0 g
  • Rímska rasca 4.0 g
  • Údená paprika 4.0 g
  • Voda 1.5 l
  • Červené pesto 40.0 g
  • Soľ, podľa chuti
  • Tekvicové semienka, pražené na panvici 30.0 g

Servírovanie:

  • Mexické nachos 40.0 g

Vyskúšajte rýchly recept na skvelú polievku z tekvice Hokkaido ochutenú pikantným chorizom a voňavým bylinkovým pestom podávanú s chrumkavými nachos.

...

Príprava

  1. Polievka:

    • Chorizo orestujte na polovici oleja, vyberte z panvice a nechajte odstáť.
    • Na tej istej panvici orestujte cibuľu a cesnak dozlatista.
    • Potom pridajte zeleninu, rímsku rascu, údenú papriku a krátko orestujte.
    • Pridajte vodu a zeleninový vývar, prikryte a varte, kým zelenina nezmäkne.
    • Potom pridajte 3/4 pesta, premiešajte a okoreňte podľa chuti.
  2. Servírovanie:

    • Zvyšok pesta zmiešajte so zvyšným olejom.
    • Nalejte krémovú polievku do misy, pridajte chorizo, pokvapkajte ochuteným olejom a pridajte nachos a opečené tekvicové semienka.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu