Menu

Suroviny

+

Krevety

Coleslaw z krabích tyčiniek

  • Krabie tyčinky 300.0 g
  • Hellmann's DECORATIVE Majonéza 3l 100.0 g
  • Pažítka (nadrobno nakrájaná) 20.0 g
  • Korenie čierne mleté 5.0 g
  • Soľ 10.0 g

Majonéza jalapeňo

Zelenina

  • Kapusta Bok Choy 500.0 g
  • Sezamový olej 20.0 ml
  • Cesnak 5.0 g
  • Zázvor 5.0 g
  • Čili paprička červená 5.0 g
  • Sezam 10.0 g

Obaľovaciu zmes panko môžete nahradiť sušeným hriankovým pečivom alebo sendvičom. Dávajte však pozor na stupeň ich rozdrobenia.

...

Príprava

  1. Krevety

    • Krevety marinujte v omáčke Knorr Sambal Manis s pridaním cesnaku, zázvoru, čerstvého koriandra a čili. Nechajte vchladničke odležať niekoľko hodín.
    • Potom ich obaľte v zmesi panko, vajci a ešte raz vpanko a smažte vo vysokej vrstve tuku dozlatista.
  2. Coleslaw z krabích tyčiniek

    • Krabie tyčinky rozmrvte prstami pozdĺž vlákien, pridajte majonézu, pažítku, okoreňte a premiešajte.
  3. Majonéza jalapeňo

    • Plátky slaniny rozložte na GN plech a pečte v konvektomate, kým budú chrumkavé a budú mať hnedú farbu. Nechajte vychladnúť a rozmixujte.
    • Pridajte majonézu, papričky jalapeňo a kečup a znovu premiešajte pomocou mixéra.
  4. Zelenina

    • Kapustu bok choy marinujte v bylinkovej marináde z uvedených ingrediencií. Ugrilujte alebo smažte na panvici.
    • Paradajky sparte vo vriacej vode, nechajte vychladnúť, ošúpte, nakrájajte na štyri časti a vyrežte časť so semenami.
    • Hotové štvrte grilujte.
  5. Podávanie

    • Ogrilovanú žemľu potrite majonézou, pridajte bok choy, smažené krevety, Coleslaw z krabích tyčiniek a grilovanú paradajku.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu