Menu

Suroviny

+

Príprava :


...

Príprava

  1. Príprava :

    Plnka a kuracie mäso:
    Očistenú kuraciu pečeň nakrájanú na menšie kúsky krátko orestujte na masle spolu s mrkvou nakrájanou na rezance. Pridáme na kocky nakrájanú a na sucho opečenú veku, mlieko, nasekanú pažítku, soľ a muškátový kvet. Rozklepnite vajcia, žĺtky pridajte do zmesi a zvyšné bielky vyšľahajte do snehu a na záver jemne vmiešajte do plnky. Pomocou naberačky na zmrzlinu rozdeľte plnku na plechy GN, na porcie plnky položte jednotlivé ochutené plátky kuracieho stehna a pečte v konvektomatu pri 170 °C približne 45 minút dozlatista.
    Fazuľové struky:
    Struky vložte do GN nádoby a varte v konvektomatu približne 5 minút. Potom pridajte zmes korenín, premiešajte a 1 minútu spolu zohrievajte.
    Zemiaky:
    Opláchnuté a nakrájané zemiaky vložte do vriacej osolenej vody. Uvarené zemiaky sceďte a skladujte pri teplote 65 °C, kým nebudú pripravené na použitie.
    Šťava:
    Vo vriacej vode rozmiešajte šťavu na mäso a varte ju 2 minúty.
  2. Servírovanie :

    Na tanier dajte porciu pečenej plnky s mäsom, pridajte porciu ochutených fazuľových strukov a zemiakov posypaných nasekanou petržlenovou vňaťou. Navrch nalejte trochu šťavy.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu