Kurča na zeleninových tagliatelle
Mrkva a cuketa nahrádzajú klasické cestoviny. Toto duo môžete kombinovať s ľubovoľnou omáčkou.

Suroviny
Kurča na zeleninových tagliatelle
−
+
€0.0
Kurča
Kuracie filety
/g
2000.0 g
0%
Zeleninové tagliatelle
Mrkva, očistená
/g
600.0 g
0%
Cuketa so šupkou
/g
600.0 g
0%
Soľ
/g
10.0 g
0%
Maslo
/g
130.0 g
0%
Servírovanie
Olej zo sušených paradajok
/ml
100.0 ml
0%
Olivový olej
/ml
150.0 ml
0%
Citrón
/g
80.0 g
0%
/
Kurča
-
Kuracie filety 2000.0 g
Zeleninové tagliatelle
-
Mrkva, očistená 600.0 g
-
Cuketa so šupkou 600.0 g
-
Soľ 10.0 g
-
Maslo 130.0 g
Servírovanie
-
Olej zo sušených paradajok 100.0 ml
-
Olivový olej 150.0 ml
-
Citrón 80.0 g
Príprava
-
Kurča
- Kuracie mäso marinujte a opečte na Rame Culinesse.
-
Zeleninové tagliatelle
- Mrkvu a cuketu nakrájajte na dlhé tenké pásiky pripomínajúce špagety.
- Zeleninu blanšírujte vo vriacej vode so soľou a scukrom. Potom prudko schlaďte.
-
Servírovanie
- Paradajky nakrájajte na malé kocky, pridajte olej, olivový olej, citrónovú šťavu a premiešajte.
- Kurča podávajte s teplou zeleninou. Jedlo pokvapkajte pripraveným olivovým olejom s paradajkami a ozdobte mesiačikom citróna a čerstvými bylinkami.