Menu

Suroviny

+

P r í p r ava

Príprava

  1. P r í p r ava

    Cibuľu a cesnak olúpeme, cibuľu nakrájame a cesnak prelisujeme. Na rozpustenom masle zosklovatíme cibuľu s cesnakom.Na suchej panvici za stáleho miešania opražíme orechy, necháme vychladnúť a nasekáme na hrubo.Očistené kuriatka pokrájame a pridáme k cibuli s cesnakom, polovicu petržlenovej vňate nasekáme na jemno a pridáme k hubám. Pri strednej teplote pod pokrievkou podusíme asi 10 – 15 minút.Hubový krém rozmiešame vo vriacej vode, pridáme podusené kuriatka, madeiru, časť na jemno rozmixovaných orechov a spolu prevaríme. Môžeme dochutiť hubovým bujónom.Podávame naliate v tanieri alebo šálkach, posypane petržlenovou vňaťou a opraženými orechmi.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu