Menu

Suroviny

+

Príprava

Zapečenie


...

Príprava

  1. Príprava

    1. Predhrejte rúru na 170 °C.
    2. Na panvici rozohrejte trochu oleja a opečte mleté mäso, cibuľu, mrkvu a blanšírovaný zeler, kým cibuľa nezozlatne.
    3. Pridajte cesnak a paradajkový pretlak, varte na strednom ohni.
    4. Prilejte Knorr krájané paradajky, dochuťte podľa potreby a nechajte dusiť asi 10 minút.
    5. Medzitým pripravte Knorr jemnú syrovú omáčku podľa návodu na obale a zahustite ju Knorr zápražkou.
  2. Zapečenie

    1. Použite GN plech ½ veľkosti: začnite vrstvou paradajok na dne, aby bola celá plocha pokrytá. Na ňu položte pláty lasagní, znovu paradajky a opakujte postup, kým nespotrebujete všetky paradajky.
    2. Na poslednú vrstvu lasagní rozotrite jemnú syrovú omáčku tak, aby pokryla všetky pláty, posypte mozzarellou a pečte v rúre asi 30–40 minút, kým nebude jedlo hotové a povrch zlatistý.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu