+

Curry

Servírovanie

  • Pečená cibuľa na ozdobenie
  • Bobkový list na ozdobenie
  • Škorica, aníz, kardamóm (celý) na ozdobenie
  1. Curry

    • Do horúceho hrnca s olejom pridajte kari pastu a premiešajte. Získate tým intenzívnu arómu. Následne pridajte bobkový list.
    • Kokosové mlieko zmiešajte s vodou a počas miešania ho pridajte do pasty.
    • Pridajte arašidy, kurča a esenciu hydinového bujónu. Mäso duste domäkka.
    • Zemiaky a cibuľu osmažte, pridajte do curry a duste dovtedy, kým sa zemiaky neuvaria.
    • Dodajte tamarind, rybaciu omáčku, cukor a korenie.
    • Všetko premiešajte.
  2. Servírovanie

    • Curry ozdobte praženou cibuľou, bobkovými listami, škoricou, anízom a kardamómom.