Menu

Suroviny

+

Plnka

  • Bryndza 150.0 g
  • Nasekaná petržlenová vňať 20.0 g

Ravioli

Bazalková pena


Ravioli podávame ako teplé predjedlo.

...

Príprava

  1. Plnka

    • Bryndzu a petržlenovú vňať si spolu zmiešame a dochutime korením.
    • Žĺtky si dáme zamraziť.
  2. Ravioli

    • Z pripravených surovín urobíme hladké cesto, ktoré odložíme do chladničky na 3 hodiny.
    • Cesto rozvaľkáme natenko , naplníme bryndzou zmrazeným žĺtkom a vyformujeme ravioli.
    • Ravioli varíme v horúcej slanej vode , po vyplavení na povrch vyberieme a vkladáme do spraženého masla.
  3. Bazalková pena

    • Mlieko ,primerba bazalka a lecitín vyšľaháme tyčovým mixérom v hlbokej nádobe do hladkej peny.
  4. Servírovanie

    • Uvarenú raviolu položíme na tanier , polejeme spraženým maslom a na záver pridáme bazalkovú penu.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu