Suroviny
Raviola plnená bryndzou, žĺtkom a bazalkovou penou | Recept
−
+
€0.0
Plnka
Bryndza
/g
150.0 g
0%
Nasekaná petržlenová vňať
/g
20.0 g
0%
Ravioli
Hladká múka
/g
250.0 g
0%
Semolinová múka
/g
250.0 g
0%
Maslo
/g
100.0 g
0%
Bazalková pena
Mlieko
/ml
500.0 ml
0%
Lecitín
/
0.0
0%
/
Plnka
-
Bryndza 150.0 g
-
Nasekaná petržlenová vňať 20.0 g
Ravioli
-
Hladká múka 250.0 g
-
Semolinová múka 250.0 g
-
Maslo 100.0 g
Bazalková pena
-
Mlieko 500.0 ml
-
Lecitín