Paradajková raviola plnená bryndzou ,vaječným žĺtkom a bazalkovou penou
Ravioli podávame ako teplé predjedlo.

Suroviny
Paradajková raviola plnená bryndzou ,vaječným žĺtkom a bazalkovou penou
−
+
€0.0
Plnka
Bryndza
/g
150.0 g
0%
Nasekaná petržlenová vňať
/g
20.0 g
0%
Ravioli
Hladká múka
/g
250.0 g
0%
Semolinová múka
/g
250.0 g
0%
Maslo
/g
100.0 g
0%
Bazalková pena
Mlieko
/ml
500.0 ml
0%
Lecitín
/
0.0
0%
/
Plnka
-
Bryndza 150.0 g
-
Nasekaná petržlenová vňať 20.0 g
Ravioli
-
Hladká múka 250.0 g
-
Semolinová múka 250.0 g
-
Maslo 100.0 g
Bazalková pena
-
Mlieko 500.0 ml
-
Lecitín
Príprava
-
Plnka
- Bryndzu a petržlenovú vňať si spolu zmiešame a dochutime korením.
- Žĺtky si dáme zamraziť.
-
Ravioli
- Z pripravených surovín urobíme hladké cesto, ktoré odložíme do chladničky na 3 hodiny.
- Cesto rozvaľkáme natenko , naplníme bryndzou zmrazeným žĺtkom a vyformujeme ravioli.
- Ravioli varíme v horúcej slanej vode , po vyplavení na povrch vyberieme a vkladáme do spraženého masla.
-
Bazalková pena
- Mlieko ,primerba bazalka a lecitín vyšľaháme tyčovým mixérom v hlbokej nádobe do hladkej peny.
-
Servírovanie
- Uvarenú raviolu položíme na tanier , polejeme spraženým maslom a na záver pridáme bazalkovú penu.