+

Plnka

  • Bryndza 150.0 g
  • Nasekaná petržlenová vňať 20.0 g

Ravioli

  • Hladká múka 250.0 g
  • Semolinová múka 250.0 g
  • Knorr Paradajkový pretlak 800g 70.0 g
  • Maslo 100.0 g

Bazalková pena

  1. Plnka

    • Bryndzu a petržlenovú vňať si spolu zmiešame a dochutime korením.
    • Žĺtky si dáme zamraziť.
  2. Ravioli

    • Z pripravených surovín urobíme hladké cesto, ktoré odložíme do chladničky na 3 hodiny.
    • Cesto rozvaľkáme natenko , naplníme bryndzou zmrazeným žĺtkom a vyformujeme ravioli.
    • Ravioli varíme v horúcej slanej vode , po vyplavení na povrch vyberieme a vkladáme do spraženého masla.
  3. Bazalková pena

    • Mlieko ,primerba bazalka a lecitín vyšľaháme tyčovým mixérom v hlbokej nádobe do hladkej peny.

  4. Servírovanie

    • Uvarenú raviolu položíme na tanier , polejeme spraženým maslom a na záver pridáme bazalkovú penu.