Menu

Suroviny

+

Suroviny :


...

Príprava

  1. Suroviny :

    Paradajky a kapary:
    • Paradajky nakrájajte nadrobno, z jedného citróna odstráňte kôru, polovicu petržlenovej vňate a kapary nasekajte nadrobno. 
    • Zmiešajte s olivovým olejom

    Citrónová majonéza:
    • Zmiešajte kôru a šťavu z jedného citróna s 200 ml majonézy Hellmann's Professional
    • Uchovávajte v chladničke na podávanie

    Krokety:
    • Slanú tresku namočte do vody, nechajte odkvapkať a osušte. Popučíme ju vidličkou.
    • Zemiaky umyte a pečte v rúre pri 170 °C, kým nie sú uvarené.
    • Rozkrojte ich na polovicu, prepasírujte cez jemné sito a zbavte ich šupky.
    • Jemne zmiešajte majonézu Hellmann's Professional, slanú tresku, zemiakovú kašu, cesnakové pyré Knorr, cibuľu, nadrobno nasekanú petržlenovú vňať, čierne korenie a kôru z 2 citrónov.
    • Vytvarujte 30 krokiet a dajte ich do chladničky stuhnúť.
  2. Podávanie :

    • Na jednu porciu posypte 3 krokety zo slanej tresky veľkým množstvom krupice a smažte pri 170 °C 4 minúty dozlatista.
    • Podávajte s paradajkami a kaparami a citrónovou majonézou Hellmann's.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu