Pstruh zabalený v slanine so zeleninou a omáčkou z divých húb

Suroviny
Pstruh zabalený v slanine so zeleninou a omáčkou z divých húb
Pstruh:
Rolka:
Hubová omáčka:
Zemiaková kaša s cottage syrom a kôprom
Pstruh:
-
Celý pstruh 1000.0 g
-
Tymián, čerstvý 10.0 vetvičky
Rolka:
-
Mrkva 200.0 g
-
Fenikel 300.0 g
-
Zelerové stonky 250.0 g
-
Plátky údenej slaniny 300.0 g
-
Rama Combi Profi 3,7l 50.0 ml
Hubová omáčka:
-
Voda 600.0 ml
-
Rama Culinesse Profi 0,9l
-
Cibuľa, nakrájaná na kocky 100.0 g
-
Suchohríb hnedý, nakrájaný na kocky 100.0 g
-
Rama Cremefine Profi Na šľahanie 1l 80.0 ml
Zemiaková kaša s cottage syrom a kôprom
-
Údený syr cottage 250.0 g
-
Voda 1000.0 ml
-
Čerstvý kôpor na ozdobenie
Príprava
-
Pstruh:
-
Rolka:
-
Hubová omáčka:
● Knorr Šampiňónovo -hríbovú omáčkuzmiešame s vodou a privedieme do varu. Cibuľku so šampiňónmi zľahka opražíme, pridáme do omáčky, zahustíme Ramou 15% a chvíľu povaríme.
-
Zemiaková kaša s cottage syrom a kôprom
● Zemiakovú kašu pripravíme tak, že zvaríme vodu a dáme ju bokom. Následne pridáme rozdrobený syr cottage a zemiakovú kašu Knorr Mashed Potato.
● Poriadne miešame, zatiaľ čo pridávame nasekaný kôpor.
● Ak je to potrebné, tak pridáme štipku soli.
-
Podávanie:
● Pstruha podávame s omáčkou a zemiakovou kašou s cottage syrom. Ozdobíme kôprom.