Menu

Suroviny

+

Pstruh:

Rolka:

  • Mrkva 200.0 g
  • Fenikel 300.0 g
  • Zelerové stonky 250.0 g
  • Plátky údenej slaniny 300.0 g
  • Rama Combi Profi 3,7l 50.0 ml

Hubová omáčka:

Zemiaková kaša s cottage syrom a kôprom


...

Príprava

  1. Pstruh:

  2. Rolka:

  3. Hubová omáčka:

    ●       Knorr Šampiňónovo -hríbovú omáčkuzmiešame s vodou a privedieme do varu. Cibuľku so šampiňónmi zľahka opražíme, pridáme do omáčky, zahustíme Ramou 15% a chvíľu povaríme. 
  4. Zemiaková kaša s cottage syrom a kôprom

    ●       Zemiakovú kašu pripravíme tak, že zvaríme vodu a dáme ju bokom. Následne pridáme rozdrobený syr cottage a zemiakovú kašu Knorr Mashed Potato. ●       Poriadne miešame, zatiaľ čo pridávame nasekaný kôpor. ●       Ak je to potrebné, tak pridáme štipku soli. 
  5. Podávanie:

    ●       Pstruha podávame s omáčkou a zemiakovou kašou s cottage syrom. Ozdobíme kôprom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu