Quiche s údeným kuracím mäsom, horčicou a čedarom

Suroviny
Quiche s údeným kuracím mäsom, horčicou a čedarom
−
+
€0.0
Quiche
Cibuľa, nakrájaná na plátky
/g
150.0 g
0%
Kuracie prsia bez kože,uvarené, údené
/g
200.0 g
0%
Cesto na slaný koláč
/g
250.0 g
0%
Vajcia
/g
150.0 g
0%
Zaúdený syr Applewood, strúhaný
/g
50.0 g
0%
Čedar, strúhaný
/g
100.0 g
0%
Hladkolistý petržlen, nasekaný
/g
10.0 g
0%
/
Quiche
-
Cibuľa, nakrájaná na plátky 150.0 g
-
Kuracie prsia bez kože,uvarené, údené 200.0 g
-
Cesto na slaný koláč 250.0 g
-
Vajcia 150.0 g
-
Zaúdený syr Applewood, strúhaný 50.0 g
-
Čedar, strúhaný 100.0 g
-
Hladkolistý petržlen, nasekaný 10.0 g
Príprava
-
Quiche
Trúbu predhrejeme na 200 °C. Cibuľu necháme na panvici pomaly asi 15 minút karamelizovať. Potom zachladíme, prikryjeme a ponecháme na neskoršie použitie. Údené kuracie mäso nakrájame na prúžky. Formu na pečenie vyložíme cestom, prekryjeme papierom na pečenie a vysypeme fazuľami. Formu vložíme do predhriateho konvektomatu a pečieme cca 15 minút. Vyberieme z rúry, fazuľu a papier na pečenie odstránime. Necháme vychladnúť. Nakrájané údené kuracie mäso zmiešame shladkolistým petržlenom. Rastlinný krém a vajcia rozšľaháme v miske, ochutíme Knorr Záhradnými bylinkami a Hellmann´s Horčicou. Pripravenou cibuľou a nakrájaným mäsom vysypeme upečený korpus a zalejeme krémom s vajciami. Konvektomat nastavíme na 180 °C. Koláč posypeme zmesou strúhaných syrov. Vložíme do konvektomatu a pečieme asi 25–30 minút.