Menu

Suroviny

+

Mäso:

Rezance / Zelenina:


...

Príprava

  1. Mäso:

    • Rumpsteak vykostite a nakrájajte ho na pásiky. 
    • Marinujte s ostatnými prísadami. 
    • Nechajte marinovať približne jednu hodinu. 
    • Marinádu scedíme a odložíme na cestoviny. 
    • Mäso sprudka opekajte, kým nie je upečené do požadovanej prepečenosti.
  2. Rezance / Zelenina:

    • Cestoviny uvarte podľa návodu, kým nie sú al dente. 
    • Osmažte cibuľu. 
    • Pridajte huby a papriky a premiešajte. 
    • Rozdrvte semienka koriandra a feniklu a pridajte ich do zmesi. 
    • Pridajte zvyšok zeleniny a zalejte ju hovädzím fondom. 
    • Nechajte mierne zredukovať. 
    • Pridajte marinádu k mäsu. 
    • Pridajte rezance a dobre premiešajte.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu