Rustikálne zelené cestoviny s mascarpone, so sušenými paradajkami, s hruškou a pekanovými orechmi
Cestovinám môžete dodať ľubovoľnú farbu použitím prírodných farbív, napríklad cvikly, sépie alebo kurkumy.

Suroviny
Rustikálne zelené cestoviny s mascarpone, so sušenými paradajkami, s hruškou a pekanovými orechmi
−
+
€0.0
Cestoviny
Petržlenová vňať, nasekaná
/g
50.0 g
0%
Špenát
/g
100.0 g
0%
Voda
/ml
400.0 ml
0%
Pšeničná múka
/g
500.0 g
0%
Krupica
/g
300.0 g
0%
Olej
/ml
20.0 ml
0%
Soľ
/g
10.0 g
0%
Vajcia
/g
150.0 g
0%
Omáčka
Mascarpone
/g
400.0 g
0%
Hruška, ošúpaná, nakrájaná ľubovoľným spôsobom
/g
300.0 g
0%
Knorr Professional Primerba Provensálske bylinky 340g
/g
10.0 g
0%
Smotana na šľahanie 33%
/ml
600.0 ml
0%
Soľ
/g
0.0 g
0%
Servírovanie
Pekanové orechy, zľahka opražené
/g
50.0 g
0%
Bylinky
/g
20.0 g
0%
/
Cestoviny
-
Petržlenová vňať, nasekaná 50.0 g
-
Špenát 100.0 g
-
Voda 400.0 ml
-
Pšeničná múka 500.0 g
-
Krupica 300.0 g
-
Olej 20.0 ml
-
Soľ 10.0 g
-
Vajcia 150.0 g
Omáčka
-
Mascarpone 400.0 g
-
Hruška, ošúpaná, nakrájaná ľubovoľným spôsobom 300.0 g
-
Smotana na šľahanie 33% 600.0 ml
-
Soľ
Servírovanie
-
Pekanové orechy, zľahka opražené 50.0 g
-
Bylinky 20.0 g
Príprava
-
Cestoviny
- Petržlenovú vňať a špenát zmixujte s vodou na jednoliatu hmotu.
- Múku zmiešajte s krupicou a ostatnými ingredienciami.
- Všetko vymiešajte a nechajte 30 minút odstáť.
- Cesto vyvaľkajte na hrúbku 2mm, zviňte a nakrájajte tagliatelle.
- Uvarte v osolenej vode.
-
Omáčka
- V kastróliku zohrejte smotanu na šľahanie, pridajte mascarpone a vymiešajte.
- Pridajte paradajky, hrušky, Primerbu a priveďte do varu.
- Dochuťte soľou.
-
Servírovanie
- Horúce cestoviny spojte s omáčkou, preložte na tanier, posypte orechmi a ozdobte bylinkami.