+

Kačica

Šalát

  • Ľadový šalát 250 g
  • Uhorky (čerstvé) 300 g
  • Jarná cibuľka (plátky) 400 g
  • Mrkva 300 g
  • Cukrový hrášok 200 g
  • Sójové klíčky 80 g
  • Čerstvý koriander 5 g

Dressing

  1. Kačica

    • Kačacie mäso, sójovú omáčku, zázvor a badián dáme na panvicu, pridáme vodu a varíme domäkka (cca 1 hodinu).

    • Konvektomat predhrejeme na 200 °C, mäso potrieme omáčkou Pang Gang a pečieme tak, aby bola koža chrumkavá.

    • Vychladnuté mäso (v prípade stehien vykostíme) natrháme alebo nakrájame na tenké rezance.

  2. Šalát

    • Šalát premiešame so všetkými ďalšími ingredienciami, navrch položíme mäso a pokvapkáme dresingom. Časť dresingu môžeme podávať v miske.

    • Nakoniec zľahka posypeme sezamom.

  3. Dressing

    • Všetky suroviny na dressing spolu poriadne premiešame.