+

kura

  • Kuracie prsia (na kocky) 1.5 kg
  • Perlivá voda 500 ml
  • Hladká múka 350 g
  • Škrob z tapioky alebo Zemiakový škrob 105 g
  • Prášok na pečenie 13 g
  • Jarná cibuľka (plátky) 20 g
  • Olej 20 g

Omáčka

  1. kura

    • Mäso nakrájame na väčšie kocky, obalíme v škrobe, a potom namočíme do cestíčka, ktoré pripravíme zmiešaním vody, prášku do pečiva a múky.

    • Obalené kocky opečieme na rozpálenom oleji do zlatista.

  2. Omáčka

    • Omáčku pripravíme zmiešaním kečupu, ryžového vína, sójovej omáčky, omáčky Sunshine, vody, cukru, všetko privedieme do varu a zahustíme škrobom.

    • Do omáčky vmiešame opečenú zeleninu s ananásom s bambusom.

    • Pri servírovaní premiešame s opečeným mäsom a posypeme nasekanou jarnou cibuľkou.

+