Sladkokyslé kura s ananásom a bambusom
Tradičný pokrm a sladko-kyslá chuť doplnená ázijským bambusom.

Suroviny
Sladkokyslé kura s ananásom a bambusom
−
+
€0.0
Kura
Kuracie prsia (na kocky)
/kg
1.5 kg
0%
Perlivá voda
/ml
500.0 ml
0%
Hladká múka
/g
350.0 g
0%
Škrob z tapioky alebo Zemiakový škrob
/g
105.0 g
0%
Prášok na pečenie
/g
13.0 g
0%
Jarná cibuľka (plátky)
/g
20.0 g
0%
Olej
/g
20.0 g
0%
Kuracie prsia (na kocky)
/g
1500.0 g
0%
Prášok do pečiva
/g
13.0 g
0%
Olivový olej (na vyprážanie)
/ml
30.0 ml
0%
Omáčka
Zelená paprika
/g
60.0 g
0%
Ananás
/g
250.0 g
0%
Cukor
/g
45.0 g
0%
Ryžový ocot
/ml
15.0 ml
0%
Bambus
/g
40.0 g
0%
Mrkva (restované rezančeky julienne)
/g
60.0 g
0%
Cibuľa (krúžky)
/g
40.0 g
0%
Voda
/ml
650.0 ml
0%
/
Kura
-
Kuracie prsia (na kocky) 1.5 kg
-
Perlivá voda 500.0 ml
-
Hladká múka 350.0 g
-
Škrob z tapioky alebo Zemiakový škrob 105.0 g
-
Prášok na pečenie 13.0 g
-
Jarná cibuľka (plátky) 20.0 g
-
Olej 20.0 g
-
Kuracie prsia (na kocky) 1500.0 g
-
Prášok do pečiva 13.0 g
-
Olivový olej (na vyprážanie) 30.0 ml
Omáčka
-
Zelená paprika 60.0 g
-
Ananás 250.0 g
-
Cukor 45.0 g
-
Ryžový ocot 15.0 ml
-
Bambus 40.0 g
-
Mrkva (restované rezančeky julienne) 60.0 g
-
Cibuľa (krúžky) 40.0 g
-
Voda 650.0 ml
Príprava
-
Kura
- Mäso nakrájame na väčšie kocky, obalíme v škrobe, a potom namočíme do cestíčka, ktoré pripravíme zmiešaním vody, prášku do pečiva a múky.
- Obalené kocky vysmažíme v na rozpálenom oleji do zlatista.
-
Omáčka
- Omáčku pripravíme zmiešaním kečupu, ryžového vína, sójovej omáčky, omáčky Sunshine, vody, cukru, všetko privedieme do varu a zahustíme škrobom.
- Do omáčky vmiešame opečenú zeleninu s ananásom s bambusom.
- Pri servírovaní premiešame s opečeným mäsom a posypeme nasekanou jarnou cibuľkou.