Menu

Suroviny

+

Hovädzie fašírky

  • Mleté hovädzie mäso 1000.0 g
  • Smotana na šľahanie 33% 100.0 ml
  • Korenie čierne mleté 5.0 g
  • Soľ 10.0 g
  • Pšeničná múka 30.0 g
  • Olej 100.0 ml
  • Vajcia 100.0 g

Omáčka

Servírovanie


Zaujímavý tip na cestoviny obsahujúci zložky tradičnej bolonskej omáčky.

...

Príprava

  1. Hovädzie fašírky

    • Hovädzinu zmiešajte s vajcami, Ramou na šlahanie 31% a koreninami.
    • Vytvarujte guľky veľkosti vlašského orecha (5 guliek na porciu).
    • Vypražte voleji.
  2. Omáčka

    • Omáčku Demi Glace zmiešajte s vodou a priveďte do varu.
    • Na Rame Culinesse osmažte cibuľky, po chvíli zalejte vínom, zredukujte a pridajte do omáčky Demi Glace.
    • Všetko spojte s fašírkami a varte na nízkej teplote, kým nezískate konzistenciu omáčky.
  3. Servírovanie

    • Cestoviny uvarte v osolenej vode, preceďte a zmiešajte s omáčkou a fašírkami.
    • Podávajte v hlbokom tanieri preliate Tomato Pronto a blanšírovaným stopkovým zelerom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu