+

Hovädzie fašírky

Omáčka

Servírovanie

  1. Hovädzie fašírky

    • Hovädzinu zmiešajte s vajcami, Ramou na šlahanie 31% a koreninami.
    • Vytvarujte guľky veľkosti vlašského orecha (5 guliek na porciu).
    • Vypražte voleji.
  2. Omáčka

    • Omáčku Demi Glace zmiešajte s vodou a priveďte do varu.
    • Na Rame Culinesse osmažte cibuľky, po chvíli zalejte vínom, zredukujte a pridajte do omáčky Demi Glace.
    • Všetko spojte s fašírkami a varte na nízkej teplote, kým nezískate konzistenciu omáčky.
  3. Servírovanie

    • Cestoviny uvarte v osolenej vode, preceďte a zmiešajte s omáčkou a fašírkami.
    • Podávajte v hlbokom tanieri preliate Tomato Pronto a blanšírovaným stopkovým zelerom.