Steak z bravčového karé s údenou slivkovou majonézou
Do slivkovej údenej majonézy môžete pridať nakrájané sušené slivky marinované vo whisky.

Suroviny
Steak z bravčového karé s údenou slivkovou majonézou
−
+
€0.0
Marináda
Knorr Sypký prípr.na ochut.na bravčové 0,75kg
/g
25.0 g
0%
Med
/g
200.0 g
0%
Slivkový lekvár
/g
200.0 g
0%
Príloha
Maslo
/g
100.0 g
0%
Údená slivková majonéza
Slivkový lekvár
/g
150.0 g
0%
Sušené čili vločky
/g
1.0 g
0%
Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou údeného 0,4 l
/g
15.0 g
0%
/
Marináda
-
Med 200.0 g
-
Slivkový lekvár 200.0 g
Príloha
-
Maslo 100.0 g
Údená slivková majonéza
-
Slivkový lekvár 150.0 g
-
Sušené čili vločky 1.0 g
Príprava
-
Marináda
- Zmiešajte všetky suroviny na marinádu.
-
Steaky
- Jednotlivé steaky potrite zmesou a nechajte aspoň ½ hodinu marinovať.
- Potom mäso opečte na rozpálenom grile na požadovaný stupeň prepečenia. V priebehu grilovania mäso ešte potrite marinádou.
-
Príloha
- Varenú sladkú kukuricu opečte na grile.
- Potom vložte do rozohriateho masla.
-
Údená slivková majonéza
- Majonézu premiešajte slekvárom a Knorr Esenciou s chuťou údeného
- Podľa potreby dochuťte čili či limetkovou šťavou.
-
Podávanie
- Marinádou potretý steak podávajte s grilovanou kukuricou a údenou slivkovou majonézou.