Menu

Suroviny

+

Marináda

Príloha

  • Maslo 100.0 g

Údená slivková majonéza

  • Hellmann's Professional Majonéza 5 L 200.0 ml
  • Slivkový lekvár 150.0 g
  • Sušené čili vločky 1.0 g
  • Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou údeného 0,4 l 15.0 g

Do slivkovej údenej majonézy môžete pridať nakrájané sušené slivky marinované vo whisky.

...

Príprava

  1. Marináda

    • Zmiešajte všetky suroviny na marinádu.
  2. Steaky

    • Jednotlivé steaky potrite zmesou a nechajte aspoň ½ hodinu marinovať.
    • Potom mäso opečte na rozpálenom grile na požadovaný stupeň prepečenia. V priebehu grilovania mäso ešte potrite marinádou.
  3. Príloha

    • Varenú sladkú kukuricu opečte na grile.
    • Potom vložte do rozohriateho masla.
  4. Údená slivková majonéza

    • Majonézu premiešajte slekvárom a Knorr Esenciou s chuťou údeného
    • Podľa potreby dochuťte čili či limetkovou šťavou.
  5. Podávanie

    • Marinádou potretý steak podávajte s grilovanou kukuricou a údenou slivkovou majonézou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu